avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contopire de pedepse
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contopire de pedepse

buna ziua.sotul meu are doua condamnari pt inselaciune o condamnare de 4 si alta de 5ani.acum am deschis proces de contopire a pedepselor.oare este posibil sa ii mai dea vreun spor de pedeapsa.in momentul de fata are executati 2 ani de inchisoare.mandatul de 5 ani a ramas definitiv in luna ianuarie2012.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:24, 19 Martie 2012
Instanta poate acorda un spor cu ocazia contopiri,insa depinde de situatie.
Aplicarea sporului de pedeapsa este la aprecierea instantei, insa este posibila aplicarea unui spor. Cum prima pedeapsa a fost executata partial, partea executata se scade din pedeapsa aplicata pentru infractiunile concurente.
Ar fi recomandabil sa isi angajeze avocat deoarece are sanse sa scape de spor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire pedeapsa stef_noosh stef_noosh buna ziua,sotul meu a executat o pedeapsa de 3 ani si jumatate ,eliberandu se anul trecut in februarie,acuzat fiind ca a fost martor la o talharie.acum este ... (vezi toată discuția)
Contopire erikaandreea erikaandreea daca ai doua delicte si ai condamnare la primul delict de 4 ani si la al doilea de 1 an ,deci pedeapsa cumulata ar fi de 5 ani se poate face contopire de ... (vezi toată discuția)
Sanse contopire a doua condamnari cu suspendare concurente wiktor_i wiktor_i Buna ziua! problema pe care o am este urmatoarea: am primit o condamnare cu suspendare de 1an si 6luni pt.inselaciune(imprumut la banca acte false rate ... (vezi toată discuția)