avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate LOREEDANA

Activitate LOREEDANA

Multumesc
O zi buna
Buna ziua, as dori sa stiu ce cheltuieli pot deduce si in ce masura, in situatia in care am pus la dispozitia angajatilor o masina inregistrata pe firma- combustibil, asigurare, reparatii? Masina este folosita exclusiv pentru transportul angajatilor la si de la locul de munca spre serviciu deoarece programul de lucru o impune.
Multumesc
Răspuns la discuția Amortizare sistem canalizare
Multumesc
Buna ziua,am un mini-sistem de canalizare, iar pe normele de amortizare am gasit doar aceste posibilitati
Cod Denumire Durata minima ani Durata maxima ani
1.8.10.1. - canale de irigatii. 24 36
1.8.13. Constructii si instalatii tehnologice pentru alimentare cu apa si canalizare. 32 48
1.8.15. Alte constructii pentru alimentare cu apa, canalizare si embunatatiri funciare neregasite en cadrul subgrupei 1.8. 24 36
Mai exista o alta posibilitate eventual cu o durata de amortizare mai mica? In 24 de ani(cel mai putin) nici nu cred ca mai e intreg sistemul de canalizare.
Multumesc
Buna ziua, imi poate spune cineva daca optez pentru concediu crestere copil 1 an tatal mai este obligat sa-si ia o luna de concediu crestere copil in care eu trebuie sa merg la munca??? Sau doua saptamani proportional cu perioada concediului meu, iar daca eu ma intorc mai repede la munca ??? Va rog daca stie cineva sa-mi spuna unde gasesc aceste informatii!! Eu beneficiez de acel supliment de 500ron daca ma intorc mai repede de 1 an la munca?
Sporul de week-end se transmite in Revisal?? Am primit raspuns de la ITM ca nu este spor permanent, chiar daca este specificat prin act aditional, pentru ca nu lucreaza omul in fiecare sambata!!! Iar daca se transmite, se face lunar sau doar la inceput ( ex: 5% din salarul de baza = 3lei)
Multumesc
PENTRU UN SALARIU NET DE 878 LEI CARE ESTE CALCULUL INDEMNIZATIEI PENTRU CRESTEREA COPILULUI? UNDE AJUNG CU CEI 15% TAIATI DE GUVERN? MULTUMESC!!