avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate irimeviorica

Activitate irimeviorica

Am incheiat un contract de munca pentru perioada determinata, care a fost prelungit prin 4 acte aditionale.Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in aceste situatii.Care este actul normativ care reglementeaza numarul de acte aditionale prin care poate fi prelungir un contract individual de munca.
Conform carui act normativ se calculeaza salariul în urma promovarii din consilier principal I în consilier superior III , în anul 2011, care este în vigoare
AM 5% VECHIME CU 01.05 2011 TREBUIE SA AM 10% CONFORM LEGII 284/2011 CAT ESTE PROCEMTUL 10% SAU 12,5% AVAND IN VEDERE CA LA DERENTA DINTRE CLASE SE ADAUGA 2,5%.VA ROG
Discuție ITM
Daca cartile de munca se restituie la angajati, programul Revisal trebuie completat on-line, care este data minim cu care se incepe completarea programului on/line?
Se mai acorda ajutorl de inmormantare pentru persoanele pensionare
Exista o familie cu doi copii handicapati, mama este incadrata ca si asistent peronal pt. unul dintre copii.Intrebarea mea este tatal care nu este angajat nu poate fi angajat ca si asistent personal pt celalalt copil? daca da conform carei legi.Multumesc mult.
Discuție promovare
Sunt functionar public, functie de executie,am absolvit studii superioare in anul 2006 cand am fost incadrat consilier principal I , in luna octombrie anul 2010 am 4 ani de cand sunt in aceeasi treapta de salarizare, imi spuneti cand pot sa promovez intr-un grad sau treapta superioara?
Poate o persoana sa fie angajata în doua locuri, ambele fiind instituţii de stat