avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariul in urma promovarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariul in urma promovarii

Conform carui act normativ se calculeaza salariul în urma promovarii din consilier principal I în consilier superior III , în anul 2011, care este în vigoare
Cel mai recent răspuns: gordius , utilizator 18:27, 4 Ianuarie 2012
Legea 285/2010 privind salarizarea in anul 2011 a personalului platit din fonduri publice

Art. 2
In anul 2011, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat.

deci o sa primiti salariul unui consilier superior treapta 3 de salarizare, care beneficieaza de o vechime in munca identica cu a Dvs. si lucreaza in aceeasi conditii de munca cu ale Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovarea in clasa BALOSINRODICA BALOSINRODICA In anul 2011 dupa obtinerea diplomei de licenta, am promovat din referent cl III, grad profesional superior, treapta1(functie publica), in inspector, cl. I, ... (vezi toată discuția)
Micsorare salariu dupa promovare? mceline mceline \"Functionarii publici care absolva studii universitare de licenta in domeniul de activitate al autoritatii sau institutiei publice, incadrati pe functii ... (vezi toată discuția)
Controverse privind reincadrarea de la 01.01.2011 mihami mihami Din dec. 2006 pana in dec. 2010 am fost incadrata in functie publica, grad profesional principal, treapta 1. Din dec. 2010 (dupa sustinere examen) am fost ... (vezi toată discuția)