avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... INCADRARE DUPA PROMOVAREA IN CLASA
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

INCADRARE DUPA PROMOVAREA IN CLASA

In anul 2011 dupa obtinerea diplomei de licenta, am promovat din referent cl III, grad profesional superior, treapta1(functie publica), in inspector, cl. I, grad profesional asistent, treapta 3.
Intrebarea mea este de ce am promovat in treapta 3, deoarece conform Legii 284/2010 treptele de salarizare nu mai sunt, sunt numai grade.

Cel mai recent răspuns: roxanas , utilizator 14:48, 27 Noiembrie 2012
ORDIN nr. 42/77/2011 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 285/2010 privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice - punctul III. Angajarea, promovarea şi avansarea personalului -lit.B
,,În anul 2011, pentru personalul nou-încadrat pe funcţii, pentru personalul numit/încadrat în aceeaşi instituţie/autoritate publică pe funcţii de acelaşi fel, precum şi pentru personalul promovat în funcţii sau în grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare în plată pentru funcţiile similare din instituţia/autoritatea publică în care acesta este încadrat. În mod similar se va proceda şi pentru persoanele care s-au aflat în concediu plătit pentru creşterea şi îngrijirea copilului, precum şi pentru personalul ale cărui raporturi de muncă sau raporturi de serviciu au fost suspendate din alte cauze, potrivit legii, luându-se în considerare funcţia, clasa, gradul, treapta de salarizare deţinute anterior suspendării din funcţie. În cazul funcţionarilor publici nou-încadraţi sau promovaţi, nivelul de salarizare în plată pentru funcţiile similare este cel corespunzător treptei 3 de salarizare utilizate în anul 2010.''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controverse privind reincadrarea de la 01.01.2011 mihami mihami Din dec. 2006 pana in dec. 2010 am fost incadrata in functie publica, grad profesional principal, treapta 1. Din dec. 2010 (dupa sustinere examen) am fost ... (vezi toată discuția)
Avansare in treapta de salarizare silviup silviup Buna ziua, Sunt angajat intr-o institutie publica in decembrie 2008 ca functionar public in functia de referent grad profesional superior, treapta 3 de ... (vezi toată discuția)
Redistribuire -functionar public nicholaescu nicholaescu Am participat la o testare profesionala pentru o redistribuire.Cred ca normal ar fi potrivit si actelor normative sa ocup postul vacant conform ultimei ... (vezi toată discuția)