Nu i s-a dat bietei femei nici un ban,iar in fata notarului au prostit-o sa spuna ca aprimit banii, dar in realitate NU. Cum poate dovedii ca nu a primit banii, daca cei doi soti sustin ca i-au dat? Contractul a fost incheiat acum 30 de zile, si biata femeia a asteptat ca ii vor aduce banii. Fiind contract de vanzare cumparare poate fi anulat?
Multumesc pentru raspuns. O vecina a incheiat un contract de vanzare cumparare cu uzufruct, in contract este mentionat ca i s-a platit 15000 euro, in realitate 0 lei, tin sa mentionez ca vecina a fost internata de mai multe ori la spitalul de psihatrie, Vazand ca nu isi primeste banii promisi ,cu toate ca in contract s-a specificat suma, a povestit vecinilor ce act a incheiat cu cei doi soti. Ne gandim sa o ajutam cumva, daca ar exista vreo posibilitate.
Buna ziua, spuneti-mi, va rog daca contractul de vanzare cumparare cu uzufruct se poate anula. Si daca raspunsul este afirmativ, in ce conditii?Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspunsul dvs, insa tin sa mentionez ca mi-a mai facut fratele o imputernicire la notar, insa este o imputernicire generala, iar judecatorul a spus ca trebuie o imputernicire in care sa fie mentionat clar, ca pot sa retag in numele fratelui plangerea formulata impotriva acelei persoane. Deoarece au ajuns la o intelegere si vor sa se impace.
M-ar fi interesat un model.
Buna seara, ajutati-ma, va rog cu un model de imputernicire, pe care trebuie sa mi-o faca fratele meu care este in strainatate, pentru a retrage in numele lui plangerea penala formulata impotriva unei persoane.S-a dat termen la judecatorie pentru a aduce aceasta imputernicire..
Va multumesc anticipat.
Buna ziua, spuneti-mi, va rog daca pot incheia un contract de imprumut la notar cu garantie (o masina) si cum se procedeaza?
P.S. Eu dau imprumutul.
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,va rog sa-mi spuneti unde pot gasi informatii despre cum se poate infiinta o Casa de Ajutor Reciproc.Ce conditii trebuiesc indeplinite?
Multumesc anticipat.
Daca nu lucrati nu va poate face poprire, daca nu detineti bunuri pe numele dv. nu va poate executa. Dar banca va urmarii si in momentul cand veti lucra sau veti dobandii bunuri aceasta se pot indrepta impotriva dv. Deci in momentul de fata nu se poate intampla nimic.