avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Activitate antiotp

Activitate antiotp

Răspuns la discuția notificare ANPC clauze abuzive
#clauzeabuziveotp
Buna sarah1985,
Raspunsul scurt este: NU.
Gasesti raspunsul pe larg la intrebarea ta pe pagina noastra: [ link extern ]
Baza legala este L193/2000 si Dir 93/13 CEE, gasesti toate legislatia de care te poti folosi intr-un astfel de litigiu aici: [ link extern ]
L 193/2000 Art 14:
"Art. 14
Consumatorii prejudiciati prin contracte incheiate cu incalcarea prevederilor prezentei legi au dreptul de a se adresa organelor judecatoresti in conformitate cu prevederile Codului civil si ale Codului de procedura civila."
Succes!
Răspuns la discuția debransare RADET Constanta 2012
Deci daca vecinul nu isi da acordul pt debransare, pot sa il dai in judecata, dar degeaba?
Adica daca vecinul de bloc nu vrea sa semneze, ramai blocat pe veci?
Trebuie sa existe o cale legala. Adica "obligatia de a face" are efect sau nu?
Mersi
[EDITAT]
sunt multe rezolutii din instanta.
Din pacate pana in prezent doar o sentinta definitiva si irevocabila, cea din Bihor.
Sentinta este postata in intregime pe [EDITAT]
puteti trimite mai multe info la [EDITAT]
Banca [EDITAT] nu are nici o baza legala in procesele din instantele din Romania.
Nu credeti ce scriu ei. Pur si simplu mint negru pe alb. Cu o argumentatie solida ii puteti invinge in proces. noroc cu noul cod civil, puteti sa-i dati in judecata oriunde.
Lucrurile incep sa se miste mai repede si instantele incep sa dea sentinte favorabile.
Succes in continuare dle Butufan si ceilalti!
Maria

EDITAT informatiile care se schimba - conform regulamentului de postare - prin mesaje private
Buna !

Am o problema cu o banca X.
Cred ca este vorba de drept penal - fals in inscrisuri Art 288, dar nu sunt sigur....
Cand am luat creditul, in ziua in care am semnact contractul de credit, nu au vrut sa-mi deie SCADENTARUL, ci agentul a zis, sa las doar in urma 20 de pagini semnate in alb. Asa am facut. Dupa cateva zile au printat pe paginile semnate in alb SCADENTARUL, dupa care l-au semnat si ei. In ziua respectica nu ma aflamin localitate, putan dovedi acest lucru. Pe documentul emis figureaza ziua reala cand de fapt eu nu eram acolo.
Cum trebuie sa procedez, ce sfat puteti sa-mi dati?
Sunt cunoscator in cauza, si stiu pe de rost in jos si in sus 193/2000 cu clauzele abuzive, jurispudenta RO si CJUE.
Dar vreau sa dovedesc si ca este CAZ PENAL!
Prin aceasta dovedind ca nu mi-a fost comunicat cat am de platit, etc.
Multumiri
Ionel
Răspuns la discuția OUG 50
Dam OTP Bank in JUDECATA - PROCES COLECTIV
PROCES COLECTIV contra OTP Bank - YAHOOgroups FORMAT Clienti_OTP_bank_OUG_50

Sa deschis forumul clientilor nemultumiti si abuzati de OTP bank.
Va puteti inscrie pe YAHOOGROUPS
Clienti_OTP_bank_OUG_50
Va astept,
Maria
Răspuns la discuția O.U.G. 50/2010
Sa deschis forumul clientilor nemultumiti si abuzati de OTP bank.
Va puteti inscrie pe YAHOOGROUPS
Clienti_OTP_bank_OUG_50
Va astept,
Maria