Am o problema cu o banca X.
Cred ca este vorba de drept penal - fals in inscrisuri Art 288, dar nu sunt sigur....
Cand am luat creditul, in ziua in care am semnact contractul de credit, nu au vrut sa-mi deie SCADENTARUL, ci agentul a zis, sa las doar in urma 20 de pagini semnate in alb. Asa am facut. Dupa cateva zile au printat pe paginile semnate in alb SCADENTARUL, dupa care l-au semnat si ei. In ziua respectica nu ma aflamin localitate, putan dovedi acest lucru. Pe documentul emis figureaza ziua reala cand de fapt eu nu eram acolo.
Cum trebuie sa procedez, ce sfat puteti sa-mi dati?
Sunt cunoscator in cauza, si stiu pe de rost in jos si in sus 193/2000 cu clauzele abuzive, jurispudenta RO si CJUE.
Dar vreau sa dovedesc si ca este CAZ PENAL!
Prin aceasta dovedind ca nu mi-a fost comunicat cat am de platit, etc.
Multumiri
Ionel
pai care e infractiunea ?
si daca ar exista una nu credeti ca sunteti partas atat timp cat ati fost de acord sa semnati in alb.
mai mult multumiti-le ca nu au trecut altceva pe acele hartii ca sa va scoata dator si mai mult.
ce motive a invocat ofiterul de credit ca sa nu va inmaneze scadentarul ?
atat timp cat ati semnat contractul ,in contract fiind stipulat si scadentarul trebuia sa=l primiti pe loc.
Contracte de credit
mada9luci
Care este legea care reglementeaza incheierea contractelor de credit cu bancile?
Mai exact nu am primit de la banca un exemplar la actul aditional semnat cu ... (vezi toată discuția)