am inteles...dar, daca e sa fie un control de la itm au dreptul sa ma amendeze?...sau sa exista riscul de a-mi sista indemnizatia? sau cum pot ei demonstra ca lucrez pe baza unei remuneratii - legal ma refer.
va multumesc
buna ziua,
am o rugaminte la un d./d-na avocat cu privire la un contract de voluntariat: sunt in concediu de crestere copil (2 ani); de curand am fost contactata de firma la care am lucrat cu privire la incheerea unui contract de voluntariat, deoarece persoana care m-a inlocuit de cand sunt in concediu, a plecat si a ramas fara angajat.
as dori sa stiu daca , din pct. de vedere legal pot incheia un astfel de contract fara a-mi afecta indemnizatia de crestere.
va multumesc!
Buna ziua,
Sunt in prenatal si am rugamintea sa imi spuneti si mie pentru un salariu net de 1000 ron, care sunt procentele care mi se opresc la stat (aferente concediului prenatal) )si cat mi se cuvine sa iau in mana?
Multumesc frumos
Buna ziua.
Am o intrebare: sunt in concediu prenatal din data de 02.08.2010. Angajatorul nu doreste sa imi plateasca concediul deoarece sustine ca nu isi mai recupereaza banii de la stat si din acest motiv doreste sa imi dea banii atunci cand ii va pune statul la dispozitie. Dupa cate m-am interesat stiu ca nu are dreptul sa faca asa ceva. As dori sa stiu, in acest caz carei institutii ale statului ma pot adresa pentru o eventuala silire in acordarea drepturilor cuvenite. Mentionaz ca eu sunt din Bacau iar Carneul de munca se afla la ITM Arges (firma este din Arges).
Va multumesc.