avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate macarie dennise

Activitate macarie dennise

Discuție fisa fiscala
oare pentru administrator trebuie sa se depuna si fisa fiscala pe 2010 ? (mai are si alt loc de munca cu contract)
Răspuns la discuția contributii la stat
sunt angajata cu conventie civila.
buna ziua, inca nu sunt stiu cine trebuie sa plateasca contributiile catre stat:eu in calitate de angajat sau asociatia de proprietari in calitate de angajator.va multumesc pentru raspunsuri
sunt administrator angajat cu conventie civila din septembrie 2009 si pana acum am platit doar impozitul de 16 % .Ce alte obligatii mai am in afara de impozit, respectiv declaratia 100. mentionez ca mai am un loc de munca de unde mi se retin toate contributiile.Daca mai trebuie sa achit si alte contributii si eu nu le-am achitat ce ma asteapta?penalitati?#-o
am descoperit o eroare la impozitul pe care l-am platit pe anul 2009 respectiv pe 4 luni din anul 2009 de cand am inceput activitatea in sensul ca am platit cu 60 bani mai putin (trebuia sa platesc 61,6 si am platit 61 in ideea in care trebuia sa rotunjesc la 62 lei).dar pe anul 2010 am platit mai mult facand o regularizare. acum trebuie sa depun formularul 205 (de care eu nu am stiut) pe anul 2009. ce fac cu diferenta de 60 de bani respectiv 2.4lei pe 2009 in ideea in care am platit in 2010 mai mult.va multumesc de raspunsuri
buna ziua, cine ma poate lamurii? am in administratie o asociatie de proprietari si platesc impozit la stat de 16% pe luna. ce alte contributii mai trebuie sa platesc?X-(