trebuie sa facem o succesiune dupa bunici iar una dintre cele 7 persoane implicate in succesiune nu este de acord.
care sunt demersurile pentru a finaliza aceasta succesiune?
Am o problema cu vecinii . de curand m-am mutat inapoi la tara intr-un sat aproape de Bucuresti insa nu imi pot gasii linistea mult cautata.
in fata casei este un lot de pamant pe care vecinul a ales sa il faca "garaj" pentru tractoare si de atunci nu mai pot sta in curte de fum,uruit continuu si injuraturile mecanicilor.
am incercat de nenumarate ori sa il fac sa inteleaga ca este de bun simt sa le mute mai in spate intre gradini unde nu ar deranja pe nimeni insa nu am fost luat in seama mi s-a explicat ca "nu scrie in nicio lege ca nu isi poate tine utilajele acolo"
va rog sa imi spuneti daca din punct de vedere legal exista vreo posibilitate sa pot sta in liniste in proprietatea mea.
buna dimineata
am avut un proces de stabilire paternitate ,in care s-a stabilit ac copilul este al meu si ca trebuie sa ii platesc 25% din salariu,pensia alimentara cuvenita minorului.
dupa ce am primit acasa hotararea judecatoreasca,am vazut pe portalul judecatoriei ca apare incheiere " admite cererea de indreptare eroare materiala" .
intrebarea este asta inseamna ca s-a finalizat procesul?
o alta intrebare este: v-a urma un proces pentru pensia alimentara?mentionez ca nu mi s-a cerut documentatie care sa imi dovedeasca venitul.
multumesc
buna ziua
revin dupa cateva luni bune,cand am aflat rezultatul testului,deci sunt bun de plata pentru o greseala majora.
intrebarea mea este la judecatorie pentru stabilirea pensiei alimentare este suficienta copia dupa cartea de munca?
multumesc
procura notariala pentru o persoana care nu este avocat trebuie prezentata in original sau se poate prezenta cu un fax?
intreb pentru ca nu ne putem intalnii ,tocmai pentru ca incerc sa evit un drum lung .
buna ziua
sunt intr-un proces de stabilire paternitate ,am facut testul adn insa rezultatul v-a fi trimis prin posta direct la judecatorie,abia dupa o luna si jumatate.
pot afla rezultatul testului inainte de infatisarea la proces?am inteles ca exista posibilitatea cererii dosarului pentru copierea lui si atunci sa fie atasat si rezultatul testului.
este posibila aceasta posibilitate?si ce implica acest lucru?
asta pentru a evita emotiile in timpl sedintei de judecata?