avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate eliza creanga

Activitate eliza creanga

Discuție rca
Buna ziua,
As dori sa aflu daca se poate raspunsul la urmatoarea problema :
Am carnet de conducere de mult timp si conduc mai multe masini.Una este proprietate personala, iar celelate sunt in firma sotului meu. La sfirsitul anului trecut am avut un accident usor cu una din masinile firmei(prima in 20 de ani ), incheiata in mod amiabil.
Acum insa trebuie sa reinnoiesc RCA-ul pe masina personala si as vrea sa stiu daca este necesar sa mentionez accidentul cu masina de pe firma.
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția aplicarea legii 175/16 iul 2010
Puteti rezolva simplu problema cu asociatia .Faceti contestatie la primarie la serviciul juridic, cereti cu hotarire sa va rezolve problema, nu e nevoie de nici o metodologie.Eventual puteti mentiona ca vreti sa faceti o contestatie si la avocatul poporului. Ei vor lua legatura cu asociatia de prorietari si ii vor obliga sa va dea adeverinta. Eventual va mai trebuie declaratie pe proprie raspundere in fata notarului ca nu realizati venituri venituri pt cine nu are servici.
Mama mea asa a procedat si a rezolvat problema.
Răspuns la discuția penalitati intretinere
Multumesc ptr raspuns elga50.
exista cadrul legal pentru aceasta?
Intreb ptr ca la asociatia de care apartin nu exista deloc buna vointa, din contra, si ptr a plati restantele fara penalitati a trebuit sa fac adresa la primarie la departamentul juridic.
Multumesc inca o data
As dori sa aflu daca penalitatile sterse la intretinere in urma platii integrale a acesteia mi se vor readauga in cazul in care in urmatoarea perioada -respectiv un an-mi se va mai intampla sa intirzii cu plata.
Locuiesc la parter si doresc sa izolez peretii exteriori ai locuintei dar ceilalti locatari nu vor.
Exista vreo cale sa reusesc singura?
Va multumesc
Va rog sa ma ajutati cu informatia legata de declaratia pe proprie raspundere ca nu realizez venituri.
Trebuie data in fata notarului asa cum am fost informat de catre reprezentantul asociatiei de proprietari?