avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate Maria - Amelia Ionescu

Activitate Maria - Amelia Ionescu

Răspuns la discuția Dosar pensionare
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Dosar pensionare
Multumesc dar nu gasesc daca cu boala lui se poate incadra .
Poate cineva sa ma ajute cu etapele care se parcurg in cazul unui dosar de pensionare pe caz de boala ? Persoana are 47 de ani 23 ani vechime si a fost diagnosticata cu ciroza hepatica grad II !
Multumesc,
Mie mi-au respims cererea pe motiv ca nu am achitat taxa de timbru.In acest caz se mai poate invoca autoritatea de lucru judecat cand nu s-a intrat pe fond ?
Răspuns la discuția Noul Cod civil art 1798
Multumesc, dar daca opreste utilitatile fiind pe numele dansului ? Domnule Iascoschi este vorba despre contractul tip , cel care se inregistreaza la Adm. Financiara.
Răspuns la discuția Noul Cod civil art 1798
Ceea ce am omis, si imi cer scuze, este faptul ca "a existat"o singura luna intarziere, acum fiind totul intrat in normal, iar plata tuturor utilitatilor a fost si este la zi.
Răspuns la discuția Noul Cod civil art 1798
In contract se stipuleaza clar ca la neplata a 3 luni consecutive si in urma une hotarari definitive poate sa apeleze la evacuare !!!
Răspuns la discuția Noul Cod civil art 1798
Va multumesc. Proprietarul ameninta cu taiatul curentului electric executare silita, evacuare, dupa 1 singura luna de intarziere la plata chiriei.
Poate cineva sa ma lamureasca daca prevederile art 1798 din noul Cod se aplica si contractelor incheiate in luna mai 2012(de ex) ?
Răspuns la discuția CEDO - hotarare pilot
Multumesc mult !