Buna ziua
Detin 5h de teren agricol in registru agricol la primarie
dar pe titlu nu l-au trecut dect 4h am o adeverinta de la primarie stampilata semnata
dar acum l-au confiscat acel hectar care e in plus .dumnealor au gresit cand au facut titlul si ulterior mi-au dat adeverinta pe tot pamantul acum cu schimbarea primarilor lau confiscat ce pot sa fac ca sa recuper?
buna ziua am depus o cerere la primarie si nu am primit nici un raspuns iar zilele trecute am observat pe sait-ul lor ca au depus acte in care declara ca nu au avut nici o cerere unde ma pot adresa
va multumesc
Buna ziua
Pe data de 18/07/2012 am depus o cerere de concesionare a islazului comunal la primarie nu am primit nici un raspuns
Azi am intrat pe saite-ul lor si am observat ca pe data de 08/09/2012 dumnealor prin hotararea de consiliul local au depus acte la A.P.I.A pt sprijinul pe suprafata si spun ca pe cele 300h de islaz nu au cerere de concesionare sau arendare.
Ce pot sa fac eu????
Va multumesc
As dori sa stiu mai multe informati despre asociatii ale crescatorilor de animale: atributile, sarcinile si functionarea unei astfel de asociatii, daca poate avea angajati etc.
:">Buna seara
Detin un teren de 800m2 unde am si casa ,vecinul din spatele casei a pus un gard ca eu sa nu mai am acces in spatele casei unde am 2,05m. si nu imi da voie saintru pe terenul meu,am inintat proces de tulburare de posesie pecare lam pierdut ce e de facut ?Detin CF si schita
Va rog sa ma ajutati?
Multumesc
Buna ziua am cumparat un teren in 91 de la cap ,de fapt ce scrie in procesul verbal este ca am cumparat cladirea vreau sa stiu daca terenul imi apartine
multumesc pt raspuns