avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere de concesionare fara raspuns
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere de concesionare fara raspuns

Buna ziua
Pe data de 18/07/2012 am depus o cerere de concesionare a islazului comunal la primarie nu am primit nici un raspuns
Azi am intrat pe saite-ul lor si am observat ca pe data de 08/09/2012 dumnealor prin hotararea de consiliul local au depus acte la A.P.I.A pt sprijinul pe suprafata si spun ca pe cele 300h de islaz nu au cerere de concesionare sau arendare.
Ce pot sa fac eu????
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 19:43, 20 Martie 2013
Depuneti in contradictoriu la APIA cererea dvs, pe care probabil aveti nr. de inregistrare de la primarie.
Apoi, reveniti cu alta sesizare catre primarie, in care faceti referire la cererea initiala.
Legal, primaria trebuia sa va raspunda in 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie teren catalindumitrele catalindumitrele vreau sa concesionez o suprafata de 20 ha de teren din islazul comunal (pasune) pentru infiintarea unei livezi de pomi fructiferi. Consiliul local tot amana ... (vezi toată discuția)
Apia-campania de primire a cererilor de platã Daniela Bolog Daniela Bolog APIA demarează joi, 1 martie 2012, Campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă. Pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Este vorba sau nu despre incompatibilitate si conflict de interese? lucijr66 lucijr66 #-o=D>#-o As vrea sa stiu daca un viceprimar ales in functie are dreptul legal sa administreze in calitate de persoana fizica o buna bucata de pasune comunala ... (vezi toată discuția)