avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces de granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces de granituire

:">Buna seara
Detin un teren de 800m2 unde am si casa ,vecinul din spatele casei a pus un gard ca eu sa nu mai am acces in spatele casei unde am 2,05m. si nu imi da voie saintru pe terenul meu,am inintat proces de tulburare de posesie pecare lam pierdut ce e de facut ?Detin CF si schita
Va rog sa ma ajutati?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 15:51, 29 Noiembrie 2011
introduceti o actiune in revendicare sau in granituire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru dragos64 dragos64 buna ziua! am cumparat in 1991 casa bunicilor si pe act nu am decat 250 mp.pentru ca atat permitea legea la vremea respectiva, ulterior am facut cerere la ... (vezi toată discuția)
Probleme vecin cu pãmânt maria_cseh maria_cseh Bună ziua! Vă scriu pe scurt în numele unei prietene care are probleme cu vecinul. Dânsa are titlu de proprietate pe pământul ei însă vecinul ei se tot ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate Ahernar Ahernar Am o problema destul de ciudata . Acum 4 ani am cumparat o casa avand curte comuna cu vecinul din spate . Toate actele sunt ok , au fost verificate de o ... (vezi toată discuția)