Buna.in data de 31.08 mi se incheie contractul individula de munca temporara.intrucat am probleme de sanatate nu-l pot reface.am intrat in concediu medical cateva zile pana pe 30.08 dar pentru ingrijire copil mic.concediu medical de la ortoped voi primi dupa data de 3-4.09 cand am si rmn-ul facut.ce probleme pot intampina la casa de asigurari de sanatate pentru virarea banilor,intrucat in perioada 01.-04.09 nu voi fi angajata dar mi se va relua concediul medical dupa 4.09.cotizez de 11 ani in care nu am avut intreruperi decat pentru concediu crestere copil.
multumesc
Buna ziua.Doresc sa fac un imprumut de nevoi personale cu ipoteca la o banca.am nevoie de codebitor.banca imi spune ca in cazul in care nu achit ratele , ar trebui s-o faca codebitorul.imobilul ipotecat imi aprtine , nu are legatura cu codebitorul.
daca nici codebitorul nu achita, se trece la executare silita a imobilului.intrebarea mea este daca codebitorul poate fi fortat in vreun fel sa achite ratele?
exista o lege a codebitorlui?
multumesc
Buna ziua,
In luna mai anul curent mi-a fost suspendat permisul pentru 1 luna din cauza neacordarii prioritatii unui pieton la trecere.
In luna septembrie situatia s-a repetat si am avut suspendat pt acelasi motiv inca 1 luna.azi 11 octombrie cand am fost sa-l ridic ( ieri pe 10 trecuse luna de suspendare ) mi s-a spus ca se mai retine inca 1 luna deoarece sunt 2 abateri in mai putin de 6 luni.nu mi s-a justificat prin nici un articol de lege.
unde se prevede acest aspect?
va multumesc
Buna ziua,
Ma numesc Monica Leonte .Sunt in concediu de crestere copil pana la varsta de 2 ani in conditiile legale si cu indemnizatie de la stat.Doresc sa infiintez pe numele meu un cabinet de infrumusetare : mi s-a recomandat intreprindere individuala.Eu insa nu voi presta servicii in acest cabinet deoarece nu e profesia mea.Motivul pentru care doresc sa fac pe numele meu este datorita investitiei facute : 100% capitalul meu.Risc sa-mi pierd indemnizatia?
va multumesc,