avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CODEBITOR
Discuție deschisă în Executare silită

CODEBITOR

Buna ziua.Doresc sa fac un imprumut de nevoi personale cu ipoteca la o banca.am nevoie de codebitor.banca imi spune ca in cazul in care nu achit ratele , ar trebui s-o faca codebitorul.imobilul ipotecat imi aprtine , nu are legatura cu codebitorul.
daca nici codebitorul nu achita, se trece la executare silita a imobilului.intrebarea mea este daca codebitorul poate fi fortat in vreun fel sa achite ratele?
exista o lege a codebitorlui?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 13:53, 24 Februarie 2011
Ar trebui ca raspunsul la aceste intrebari sa il gasiti in continutul contractului. Contractul reprezinta legea intre parti. De regula in contract sunt trecute si situatiile in care nu se achita ratele la timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract credit nevoi personale cu ipoteca Mayabell Mayabell Obligatiile codebitorului din cadrul unui contract de credit In cazul in care creditul de nevoi personale cu ipoteca are si un codebitor - bunul ipotecat ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor bancare puscasuromulus puscasuromulus nu pot sa mai platesc ratele la banca.am facut un imprumut in CHF de nevoi personale fara giant ,coplatitori ipoteca nimic ,a crescut rata de la 820 lei la ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL am luat un credit de nevoi personale in 2006 fara stirea sotiei si din cauza problemelor financiare nu am mai platit ratele de 1 an creditul este de 8000 euro ... (vezi toată discuția)