avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate blasone

Activitate blasone

Buna Ziua
As dori o lamurire cu privire la scola postliceala.
Scolile postliceale unde se incadreaza : ca studii superioare de scurta durata si daca se poate aveva acces la ex amene pt posturi statale cu diploma de sc postliceala.
Multumesc
Buna ziua
Eu am un teren de 29 de ari cu doua corpuri de cladire.As dori sa vand 10 ari cu o cladire .Mentionez ca sunt unic proprietar.As dori sa stiu daca se poate si ce trebuie sa fac?
Multumesc
Pensionatul de boala cu pensie definitiva poate sa lucreze in continuare si cate ore pe zi?
Buna ziua
Ma intereseaza ce diferenta este intre domiciliu si domiciliu stabil.
Mentionez ca eu sunt cetatean roman cu domiciliul in Romania si resedinta in strainatate.
Multumesc
Buna ziua
Testamentul olograf poate sa fie pastrat nu numai la notar si nu cred ca se poate sti unde se afla , la care notar pina dupa moartea persoanei care a lasat testamentul in cauza.
Răspuns la discuția diploma bacalaureat pierduta
Multumesc pt sfat, dar imi scuzati ignoranta, eu nu locuiesc in Romania in momentul de fata si nu stiu cum sa procedez pt a publica pierderea in monitorul of, si daca as putea sa fac in Oradea cand ma intorc acasa si cum .
Multumesc
:(Buna ziua
Acum 10 ani m-am inscris la fac. de mediu din Oradea si am adaugat la dosar diploma de bac.In anul urmator am lasat fac si m-am inscris la sc. postliceala sanitara care in ziua de azi nu isi mai are sediul in acel loc.
Cum reusesc sa recuperez diploma , avand in vedere ca fac .de mediu neaga ca ar avea ei aceasta diploma , iar de sc postliceala nu stiu cum sa dau de ea.
Multumesc
D-na poate sa mearga la dezbatere in calitate de mostenitoare al sotului ei.
Discuție taxa de timbru
Firma noastra a fost chiriasa intr-o hala pe timp de aprox 1 an.
Am platit toate cheltuielile , chirie , gas, curent,etc.
In momentul in care noi am hotarat sa ne mutam proprietarul nu restituie garantia.
Ce trebuie facut in acest caz? Intentare proces? cat se calculeaza taxa de timbru la o valoare de 27000 €