avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diploma bacalaureat pierduta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diploma bacalaureat pierduta

:(Buna ziua
Acum 10 ani m-am inscris la fac. de mediu din Oradea si am adaugat la dosar diploma de bac.In anul urmator am lasat fac si m-am inscris la sc. postliceala sanitara care in ziua de azi nu isi mai are sediul in acel loc.
Cum reusesc sa recuperez diploma , avand in vedere ca fac .de mediu neaga ca ar avea ei aceasta diploma , iar de sc postliceala nu stiu cum sa dau de ea.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:52, 29 Septembrie 2010
nu aveti decat s-o declarati pierduta, se publica in monitorul oficial, apoi va duceti la liceu si va elibereaza un duplicat
Multumesc pt sfat, dar imi scuzati ignoranta, eu nu locuiesc in Romania in momentul de fata si nu stiu cum sa procedez pt a publica pierderea in monitorul of, si daca as putea sa fac in Oradea cand ma intorc acasa si cum .
Multumesc
se poate realiza on line, aveti instructiunile aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare Videodek Videodek as vrea sa stiu daca un asistent medical incadrat la inspectia sanitara din cadrul dsp vaslui in categoria functionari publici ca asistent inspector poate fi ... (vezi toată discuția)
Timbru sec diploma de bacalaureat nvidia nvidia Buna ziua Am o nelamurire : pe diploma mea de bacalaureat timbrul sec este destul de slab imprimat (pe fata se vede doar stema pe mijloc iar pe exterior ... (vezi toată discuția)
deteriorarea diplomei de bacaloreat geny33 geny33 buna ziua am si eu o intrebare am diploma de bacaloreat deterirata mai exact am pierdut fotografia de pe diploma si di aceasta cauza nu ma pot inscrie la o ... (vezi toată discuția)