ogra a scris:
Taxa corecta inca ar trebui marita ca nici un catelar refer laTg.mures nu aduna dejectiile de pe domeniul public.
vi se pare o taxa corecta ? sincer, nu am inteles in totalitate ce ati dorit sa scrieti
s-ar intelege ca vi se pare o taxa corecta pentru ca " niciun catel nu aduna dejectiile de pe domenoiul public " - cam asta am inteles din mesajul dumneavoastra
Imi pare rau dar cu aceasta motivatie, in niciun caz taxa nu mi se pare legala caci in primul rand daca un detinator de animale nu respecta conditiile de curatenie de pe domeniul public sunt alte sanctiuni (de ex. amenda contraventionala), iar in al doilea rand nu este rezolvata problema cainilor vagabonzi (sau detinatorii de animale ar trebui sa plateasca si curatenia pentru mizeria lasata de acestia)
Iar daca taxa este atat de corecta, ar insemna ca eu sa-mi scot catelul pe scara blocului sa-si faca nevoile pentru a beneficia de ceva servicii in contul sumei platite lunar (chiar si asa taxa aplicata este cam de 4 ori mai mare decat suma pe care o plateste o persoana pentru curatenie)? Mie personal taxa mi s-ar parea corecta daca as beneficia de orice servicii ca si contravaloare pentru suma platita.
multumesc elga50 pentru raspuns (nu am fost foarte documentata in legatura cu legislatia in materie , de altsi se pare ca am pierdut termenul de contestatie, aveam impresia ca se merge pe acelasi termen ca si in contencios administrativ. Acum am inteles de ce cei de la asociatie au intarziat cu raspunsul la adresa mea! )