Multumesc pt.raspuns.Nu avem asociatie de proprietari,iar vecinii nu au nimic de obiectat,deoarece le-am spus despre ceea ce vreau sa fac(adica sa izolez ap.).dar ei sunt oameni cu posibilitati materiale f.reduse,iar eu nu pot sa le impun sa faca ce vreau eu.Dupa cum am mai spus,nici la acoperis nu au pus bani(nici nu am pretentii).Apartamentul nu are vedere catre strada.
Nu avem asociatie de proprietari,dar nici fatada apartamentului nu da spre strada.Eu am discutat cu vecinii mei despre faptul ca vreau sa izolez ap..insa ei mi-au spus ca ei nu au bani ptr.acest lucru.Asa ca nu pot sta dupa ei pana li se vor mari pensiile.Dupa cum am mai spus nici la acoperis nu au pus bani(nici nu am pretentii),fiind oameni cu posibilitati reduse.Oricum,suntem oameni cu bun simt si nu facem o treaba doar pentru a fi facuta,intotdeauna facem lucruri de calitate.Multumesc ptr,raspuns.
As dori sa stiu daca pot izola peretii exteriori ai unui apartament situat la et.2(ultimul) .Mentionez ca acoperisul l-am facut tot singuri in calitate de proprietari,deoarece vecinii sunt pensionari,respectiv celalalt fara venituri(cred).Nu cred ca mai au nevoie si de altele pe cap(adica eu si izolatia mea ).In speranta ca cineva imi va da un raspuns,multumesc anticipat.
Va multumesc pt raspuns,insa trebuie sa va mai spun ca imobilul este la ultimul etaj(2),singur am renovat si acoperisul,tot cu firma,iar ei (vecinii) nu au contribuit cu nici un leu,cum sigur nu vor contribui nici acum ,pt ca nu au.
BUNA ZIUA.SUNT PROPRIETAR AL UNUI APARTAMENT INTR-UN BLOC CE NU ESTE ASOCIATIE DE PROPRIETARI SAU DE LOCATARI.AS VREA SA IZOLEZ TERMIC APARTAMENTUL,INSA NU STIU DACA TREBUIE SA CER VOIE VECINILOR .AS VREA SA DAU CU TENCUIALA DECORATIVA PESTE IZOLATIE,DAR AM INTELES CA NU ESTE VOIE .MA POATE AJUTA CINEVA CU UN RASPUNS?MULTUMESC ANTICIPAT.
MERSI PT. RASPUNS HOLDAFINANCE .
SI CARE AR FI AVANTAJELE AF?DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC.
MULTUMESC PT RASPUNS.NU DORIM ANGAJATI ,AM DORI SA LUCRAM DOAR EU SI SOTUL MEU,INSA NU STIU DACA SE VA PUTEA.
PUTEM SA BENEFICIEM DE FONDURI NERAMBURSABILE DACA DESCHIDEM O II?SAU TREBUIE SA DESCHIDEM MAI INTAI II,SA VEDEM CUM MERGE TREABA SI APOI SA FACEM PASUL.IN SPERANTA CA CINEVA MA VA AJUTA CU UN RASPUNS,VA MULTUMESC ANTICIPAT.
VA MULTUMESC PT RASPUNSUL LA INTREBAREA MEA,SPER SA IMI FOLOSEASCA.