BUNA ZIUA.SUNT PROPRIETAR AL UNUI APARTAMENT INTR-UN BLOC CE NU ESTE ASOCIATIE DE PROPRIETARI SAU DE LOCATARI.AS VREA SA IZOLEZ TERMIC APARTAMENTUL,INSA NU STIU DACA TREBUIE SA CER VOIE VECINILOR .AS VREA SA DAU CU TENCUIALA DECORATIVA PESTE IZOLATIE,DAR AM INTELES CA NU ESTE VOIE .MA POATE AJUTA CINEVA CU UN RASPUNS?MULTUMESC ANTICIPAT.
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesajul cu majuscule
2-Avand in vedere precizarea dvs conform careia sunteti proprietar intr-un imobil unde proprietarii nu sunt constituiti in asociatie de proprietari/locatari,pentru materializarea interesului dvs ,va confruntati cu o situatie mai speciala.
Legal,conform norme in vigoare L nr 230/2007 +HG nr 1588/2007,asociatia de proprietari detine obligatia sa desfasoare demersuri in ceea ce priveste imbunatatirea confortului termic .
Deoarece partea pe care urmeaza sa se aplice stratul termoprotector constituie parte comuna,va revine obligatia sa desfasurati demersuri pentru a obtine acordul celorlalati proprietari
In situatia in care obtineti acordul majoritatii,va revine obligatia sa contactati unitate specializata,care sa execute respectiva imbunatire si sa elibereze documentele justificative si de garantie
Va multumesc pt raspuns,insa trebuie sa va mai spun ca imobilul este la ultimul etaj(2),singur am renovat si acoperisul,tot cu firma,iar ei (vecinii) nu au contribuit cu nici un leu,cum sigur nu vor contribui nici acum ,pt ca nu au.