avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate Mamacita

Activitate Mamacita

As vrea sa stiu, in calitate de salariat, fara alte venituri in afara de salariu, daca din venitul total se pot deduce anumite cheltuieli, ca de exemplu: RCA, CASCO, asigurare obligatorie pentru locuinta, asigurarile suplimentare pentru pensii, sanatate sau altele.
Răspuns la discuția Lichidare firma
Cat costa toata afacerea ?
Răspuns la discuția Lichidare firma
Nu exista aceasta clauza, iar la Registrul Comertului sau la Administratia Financiara mi se spune ca trebuie sa o trec in succesiune ca sa o pot inchide. Am trimis deja o adresa in care spun ca vreau sa o inchid, la care am atasat actul de deces al tatalui meu in luna noiembrie si pana acum nu am primit nici un raspuns de la nici o autoritate. Cum se dizolva de drept?
Discuție Lichidare firma
Buna ziua,
Tatal meu era unic actionar la un S.R.L si a decedat in luna iulie 2010. Doresc sa inchid aceasta firma. Care este procedura si de ce este nevoie sa o iau eu in calitate de persoana fizica in succesune pentru a putea face aceste demersuri de inchidere. In ce Lege este stipulat acest fapt?
Detin o locuinta proprietate personala impreuna cu sotul meu. Anul trecut am dobandit print-un act de donatie un apartament de la parintii mei. Mentionez ca in actul de donatie este stipulat ca vor locui acolo pana la moartea lor, eu neavand posibilitatea de a il vinde sau inchiria. In aceste conditii trebuie sa platesc un impozit mai mare pentru ca detin doua proprietati?
Discuție Leasing
Tatal meu a luat in leasing ca persoana juridica o masina in anul 2006. La 1 an dupa ce a contractat acest leasing, firma a fost cesionata si in cele din urma , in anul 2009 acesta firma a fost radiata, deoarece noul actionar a decedat. Leasingul nu a fost inregistrat in actele contabile. De la data contractarii acestuia si pana la final el a fost platit de catre tatal meu, care figura in acte ca utilizator.Tatal meu a decesat recent, iar eu si mama mea am continuat sa platim ultimele trei rate de leasing.
Intrebarea mea este urmatoarea: Cum intram noi in posesia acestei masini si cum putem apoi sa o inscriem, pe numel;e tatalui sau pe numele unui mostenitor?
Discuție Leasing
Inmatriculare auto