avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Activitate sex

Activitate sex

Discuție Urgent
Buna ziua, cer scuze pentru nume utilizator, contul m.i la facut altcineva cu aprox 10 ani in urma. Am o problema majora. Fiica mea are un copil de 1 an si jumatate, locuim impreuna, pe certificatul de nastere nu este trecut tatal. Vrea sa plece in alta tara, vreau sa iau copilul sub o forma legala, tutela, orice. Mama copilului este de acord, evident. Intentia mea este sa pot obtine concediu de crestere a copilului fiind sub 2 ani o primesc f putine gradinite si sunt departe, programul meu de munca incepe la 6 cand sunt dimineata al sotului la 8, dar nu avem masina sa ducem repede copilul. Fiica mea nu intelege decat ca vrea acum sa plece....eu trebuie sa ma gandesc si sa actionez in asa fel incat sa fac ce e bine oentru nepoata mea. Adoptia dureaza, implineste 2 ani pana atunci, daca cumva exista vreo forma legala de a lua copilul va rog sa.mi spuneti sau in general ce trebuie sa fac oricum.Protectia copilului da doar o amenda in caz de o neregula sau plingere depusa iar orfelinatul este exclus din conceptia mea. O cresc de la 3 zile din maternitate, de la serviciu ma duceam acolo, apoi acasa 4 luni doar noi bunicii i.am facut baie, 90 la suta eu fac mancare pt copil, nu ma pling, asta e viata, nu pot sa.i despic capul fiicei mele, respectiv mamei copilului sa fie responsabila, multumesc ca e pe post de bona si atat. Va rog sa ajutati o micuta si o bunica disperata sa rezolv aceasta problema. Pt toata lumea in cazul de fata e bine ca pleaca dar eu trebuie sa am o baza legala sa raspund de fetita si sa fiu alaturi de ea. Va multumesc anticipat. mada19742001@yahoo.com, poate cineva vrea sa raspunda personal
Discuție intrebare
Buna ziua
Ma numesc Dragus D. din Galati. Am pe rol un proces de partaj bunuri comune, eu fiind paratul. In stanta a hotarat 50% pentru fiecare si o expertiza imobiliara. In apartament eu locuiesc, fosta sotie e recasatorita si sta la sotul ei. D-na experta a fost acasa, si a facut o evaluare la 57000roni apoi am avut termen pentru depunerea actelor de expertiza la dosar. Fosta sotie nu e multumita de suma deoarece ea spera sa fie numai partea ei de 60000 roni si a incercat sa ma convinga sa-l vindem, eu am refuzat.Stiu ca in caz ca nu-i convine poate sa faca obiectiuni la raportul de expertiza insa atunci e posibil sa mai scada din valoare deoarece d-na experta nu s-a folosit de poze dar scrie ca fiind etajul 4 am infiltratii. Fosta sotie ma tot suna si ma ameninta ca o sa apeleze in continuare la justitie in caz ca nu sunt de acord sa fac ce spune ea. Va rog sa-mi spuneti mai departe care sunt caile legale cu care ma tot ameninta? Care sunt procedurile mai departe in ceea ce priveste evolutia procesului
Vreu sa va spun ca acum 1 an i-am propus sa-i dau 300 mil lei vechi si tot din casa( ap. cu o camera) su nu a fost multumita de aceea a intentat proces, acum eu vreau sa las calea legala sa se desfasoare caci acest apartament e cumparat cu banii parintilor mei pe numele nostru.
Va multumesc anticipat pt orice raspuns
Discuție intrebare
Ma numesc Poenaru Liviu, am un proces de partaj pe rol, instanta a hotarat partajareaimobilului in cote egale, s-a facut si expertiza la apartament. Deci v-a trebui sa-i dau fostei sotii jumate din suma, eu nu am banii dar intentionez oricum sa vand imobilul. Cum ma sfatuiti ca e mai bine sa procedez? Sau ce anume trebuie sa spun in instanta, ma refer la modalitatea de plata? E bine sa caut sa iau un imprumut, sa-i dau banii, sa-mi dea semnatura ca unic propietar? Cam care e procedura juridica in acest sens? Sau sa spun instantei ca vreau sa vand sa-i pot achita fostei sotii partea ei? Ma gandesc ca in momentul vinzarii v-a trebui sa asiste, sa-mi dea semnatura pe actul de v-c si aici e posibil sa-mi faca greutati? Adica sub diferite motive sa ma intarzie? Nu voi trece suma reala a vanzarii in acte, dar cum ma poate afecta?
Deci va rog sa ma indrumati ce cale sa aleg, daca fac imprumut la banca voi pierde bani oricum, dar fosta sotie ar putea sa-mi faca greutati si nici nu cunosc exact pasii juridici.
Va multumesc anticipat pentru ajutor
Buna ziua
Ma numesc Dragus Daniel din Galati. Am pe rol un proces de partaj si a fost doamna cu expertiza la imobil. Inca nu stiu rezultatul dar desi s-a trimis aceeasi invitatie la amindoi, fosta sotie nu s-a prezentat. Are vreo importanta? Ma afecteaza cumva acest lucru? Si daca nu sunt multumit eu sau ea de rezultatul expertizei putem cere o contraexpertiza? In acest caz cum se plateste? Tot jumate , jumate ca acum? Sau numai cel ce cere aceasta contraexpertiza? Mentionez ca s-a hotarat partajarea imobilului in cote egale.
Va multumesc anticipat.
Discuție INTREBARE
Buna ziua
Ma numesc Dragus Daniel din Galati. Am pe rol un proces de partaj si a fost doamna cu expertiza la imobil. Inca nu stiu rezultatul dar desi s-a trimis aceeasi invitatie la amindoi, fosta sotie nu s-a prezentat. Are vreo importanta? Ma afecteaza cumva acest lucru? Si daca nu sunt multumit eu sau ea de rezultatul expertizei putem cere o contraexpertiza? In acest caz cum se plateste? Tot jumate , jumate ca acum? Sau numai cel ce cere aceasta contraexpertiza? Mentionez ca s-a hotarat partajarea imobilului in cote egale.
Va multumesc anticipat.