avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate bullfreee

Activitate bullfreee

nu
Buna ziua , intentionez sa deschid o florarie on line in cadrul unei asociatii familiare ,intrebarea mea este daca se cere vreo calificare sau vreo scoala in acest sens ,daca sunt obligat sa absolv aceste cursuri pentru a putea deschide asociatia familiara. multumesc
Domnilor am o rugaminte mare la dvs. am un auto ce am incercat repararea lui ,dar din motive financiare nu am mai putut continua lucrarile ,autoturismul este primul pe care l-am cumparat in viata mea cu multe si mari sacrificii (cum era mai inainte) si nu doresc a renunta la el.E drept ca e impropiu pentru a circula dar are impozitul platit la zi.Am aratat conducerii A.D.P.-ului (ce ma somat in baza L.421/2002) ca nu e abandonat si sunt interesat de el foarte mult dar momentan nu am bani sa-l repar.Si treburile au continuat asa ca azi mi-a fost comunicata dispozitia primarului de sector ce zice ca o sa ridice autoturismul o sa ma puna sa platesc nu stui ce servicii (depozitare +ridicare+amenda). Daca cineva stie ce sau cum ar trebui sa procedez ca sa sacap de acest abuz, ca sunt un oarecare si nu am mai trecut prin asfel de situatii , oricum i-i multumesc celui cere stie sa-mi raspunda.O zi buna.:)
am un proces in care chiem mai multe rude care au facut un partaj in care trebuiau sa ma chieme si pe mine, e suspendat pe motiv ca una din rude ce a luat din masa a decedat si mostenirea e vacanta iar nimeni nu vrea sa o mosteneasca, daca stie cineva cum sa fac sa continui sau ce anume sa invoc ca sa continuie procesul i-as multumi din suflet .am 3 avocati platiti gras si nimic,nimic. o zi buna