avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces suspendat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces suspendat

am un proces in care chiem mai multe rude care au facut un partaj in care trebuiau sa ma chieme si pe mine, e suspendat pe motiv ca una din rude ce a luat din masa a decedat si mostenirea e vacanta iar nimeni nu vrea sa o mosteneasca, daca stie cineva cum sa fac sa continui sau ce anume sa invoc ca sa continuie procesul i-as multumi din suflet .am 3 avocati platiti gras si nimic,nimic. o zi buna
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:06, 23 Septembrie 2010
Procesul probabil a fost suspendat ,in mod corect,in baza art.243 pct.1 c.pr.civ,pana la indicarea numelui mostenitorului/mostenitorilor.
Cauza se poate repune pe rol prin introducerea in cauza a acestuia/acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecată plătite de moștenitor radu16 radu16 buna dimineata ... mama mea a avut un proces de revendicare imobiliara . La instanta de fond , i a fost respinsa cererea , cu cheltuieli de judecata .A ... (vezi toată discuția)
Calitatea procesuala, va rog un sfat leusan leusan Este corecta urmatoarea situatie?: Mama mea decedeaza in feb 2010.In mai 2011 se introduce o actiune impotriva ei de catre un prestator de ... (vezi toată discuția)
Actiune suspendata in baza art 155/1 leusan leusan 1) Se introduce o actiune pentru somatie de plata in 2011.Citatia se intoarce cu ,,debitor decedat\"(din 2010).Juristul institutiei creditoare ,cere termen ... (vezi toată discuția)