avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate claudelus

Activitate claudelus

Discuție amenintare
buna seara am o prietena care a vorbit cu un baiat timp de 4 ani in aceasta relatie el a tot batut-o, cand au pus punct relatiei el a inceput sa o caute la telefon sa o caute acasa si pe unde o prindea o batea. si-a schimbat nr de tel si degeaba a fost si la politie iar el a primit o amenda ar trebui sa faca o plangere la procuratura ? nu stiu kum s ao sfatuiesc mai bine este terminata ptr ca el se tot duce dupa ea si o bate ,o ameninta. care ar fi pasii pe care trebuie sa ii faca sa scape de un om nebun ca altfel nu se poate numi.
Răspuns la discuția mostenire
ar fi de preferat sa consultati un notar dar prin vanzare cumparare si sotul va avea drept asupra bunurilor ptr ca intra la bunuri dobandite in timpul casatoriei. fata dumneavoastra va venii la mostenirea dumneavoastra automat dar cel mai corect ar fi ca tatal dumneavoastra sa ii faca ei direct vanzare cumparare.
Răspuns la discuția stagiatura
intr-adevar sumele nu sunt prea mici si de aceea vroiam sa cer si aici o parere pentru ca o suma de 10.000 de euro mi se pare extraordinar de mult.
Discuție stagiatura
buna ziua as dori sa stiu si eu care ar fi pretul pe care ar trebui sa il platesti unui avocat bun pentru a te lua sa faci stagiul la dansul?
multumesc
am o problema cu o factura vodafone abonamentul este facut acum 1 an jumatate sau doi mia venit o factura acasa ca am 400 lei de plata eu am sunat la vodafone si oarecum am rezolvat atunci problema eu as fi vrut sa platesc cu puncte. acum mia venit dupa aproape o jum de an o hartie de la top factoring ca daca nu achit suna de 190 lei voi fi bagata in instanta. nu inteleg de ce se incarca atat de mult factura. eu nu mai am nici o chitanta si nici o factura deoarece am crezt ca nu imi mai este necesar atat timp cat am vorbit si sa rezolvat. as vrea sa stiu si eu ce se poate intampla eu nu am nici o proprietate pe numele meu.