avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate viky34

Activitate viky34

Mulțumesc!
tgeorgescu a scris:

Daca aveti suspiciuni ca i s-a intamplat ceva rau, sesizati cea mai apropiata sectie de Politie.

Bună seara, pentru a afla detalii de o persoana plecata în străinătate de care familia nu mai știe din luna martie 2020, menținez ca nu le este cunoscuta o adresa doar localitatea, Germania ( Munchen) cărei instituții se poate adresa? Cu mulțumiri!
Buna seara! in hotarirea judec. s-a decis achit. spitalizarii de catre inculpat suma 7.321,am trimis o adresa catre sp. in care am solicitat esalonarea plati...raspunsul primit....nu detin norme pt. esalonarea plati...se poate face numai diind institutia in judecata, de catre inculpat...intrbarea ar fi...exista posibilitatea de a se prescrie datoria in termen de 3 ani?...consecinte in caz de neachitare.....inculpatul nu detine venit,bunuri... multumesc!
Buna seara! ce se poate intimpla daca inculpatul nu poate achita spitalizarea victimei? inculpatul nu are venit si nu detine bunuri... multumesc...
Răspuns la discuția vatamare corporala grava
Multumesc!...inculpatul locuieste cu parinti..nu are absolut nimic pe numele lui.
Buna dimineata...hotarirea instantei...6luni cu suspendare,de achitat cheltuielile de spitalizare ale victimei in valoare de 7500lei...as dori daca se poate,sa ma informati de procedura achitari acesti sume?...inculpatul nu are venit...multumesc
Buna seara..la parchet faptuitorul si victima au mers pe impacare(fiind buni prieteni inainte de incident),As dori sa ma informati daca pe instanta mai e nevoie de angajarea unui avocat? cu multumiri!
..multumesc..am angajat un avocat,asteptam.
..multumesc..
buna dimineata,
In crtificatul medico-legal,este mentionat,ca viata victimei a fost pusa in pericol,fiind incadrat penal la tentativa de omor.Partile impacindu-se,daca faptuitorul poate primi pedeapsa cu suspendare(mai avind antecedente penale,in1987 arestat pt violare de domiciliu,2007 braconaj piscicol cu amenda)

..cu multumiri..