avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... vatamare corporala grava
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

vatamare corporala grava

Buna dimineata...hotarirea instantei...6luni cu suspendare,de achitat cheltuielile de spitalizare ale victimei in valoare de 7500lei...as dori daca se poate,sa ma informati de procedura achitari acesti sume?...inculpatul nu are venit...multumesc
Cel mai recent răspuns: viky34 , utilizator 06:33, 13 Decembrie 2012
Cheltuielile de spitalizare se executa silit conform procedurii.
Daca inculpatul nu realizeaza venituri de niciun fel nu va ramane decat sa incercati o executare silita pe bunurile pe care le are in proprietatea sa, fie bunuri imobile, fie bunuri mobile.
Multumesc!...inculpatul locuieste cu parinti..nu are absolut nimic pe numele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua va rog sa imi dati si la mine un raspun la urmatoarea situatie. soacra mea are un credit la sc nebancara din cauza ca nu am mai avut de serviciu nici ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune morale si materiale ContSters75393 ContSters75393 Cum se pot recupera aceste daune daca inculpatul dupa 2 saptamini de la hotarirea ce a avut loc in recurs nu da nici un semn ca ar avea de gind sa respecte ... (vezi toată discuția)
Executare silita - urmare neplata amenzi AlinaDumitrescu88 AlinaDumitrescu88 Buna ziua. De-a lungul ultimilor ani am acumulat (atat prin amenzi contraventionale, cat si prin amenzi provenite de la transportul in comun) suma (asa cum mi ... (vezi toată discuția)