avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters169573

Activitate ContSters169573

a fost sentinta definitiva si irevocabila vad ca stiti mai bine decat mine ...sunte-ti cumva implicat din parte acestei companii...probabil ca da...nu pot sa va multumesc...
Am castigat un proces cu o firma mare, nu am primit unele drepturi care ni se cuveneau de drept,mii de oameni au castigat........sentinta a fost DEFINITIVA si IREVOCABILA......dupa aproape 3 ani am primit o citatie in care firma respectiva cere- intoarcere executare - adica sa dam bani inapoi plus cheltuieli de judecata etc etc...este posibil dupa asa o sentita sa pierdem acest proces ? am prima infatisare in luna martie,astept raspuns foarte urgent,multumesc anticipat.
In aceasta luna i-mi expira abonamentul ( cablu,telef.,internet ),si doresc mai multe detalii in ceea ce priveste raducerea taxelor sau chiar renuntarea la seviciile celor care imi furnizeaza aceste servicii, daca nu au o oferta care sa ma multumeasca financiar ...legal ce trebuie sa fac. Multumesc anticipat =D>
S-au schimbat tevile de agent termic de la subsol la etajul 4,cele vechi treceau prin apartamente,acum la fel dar cu o singura locatara de la etajul 1 care nu vrea ca tevile sa mai treaca pe la ea deoarece are centrala de apartament,si nu putem sa dam drumul la caldura din aceasta cauza pe tronsonul nostru(costul de ap.a fost aprox.1000,si cei cu centrala 500,pt.schimbarea tevilor),bani pe care locatara respectiva nu vrea sa o plateasca ......ce este de facut in acest caz.....(mentionez ca aceasta d-na detine functia de presedinte al acestui bloc)
Discuție Drepturi
Drepturi copil cu handicap/din decembrie face 18 ani ,este si nevazator.....
Am un imprumut 2007 la o banca comision de risc 0,22% care odata cu OUG/2010 s-a transformat in comision de administrare(redenumit) legal sau ilegal X-(
Locuiesc intr-un bloc cu 5 scari,caldura nu functioneaza pe scari cu exceptia uneia singure unde locuieste presedintele de asociatie,mentionez ca detin CT si s-a impartit asa zis cota parte indiviza fiiecarui ap.locuiesc la et. 4 ultimul, nu avem reducere datorita faptului ca iarna plafonul este rece ? este caldura de pe scara presedintelui impartita la toti locatarii? ce este de facut......X-(
detin centrala de apartament.... s-a facut ceva modificari la bloc la apa calda menajera mai precis recircularea apei calde menajere...... avem 4 locatari CT pe scara la intretinerea pe luna trecuta am de plata in plus o anumita suma datorata tocmai pentru modificarea care spun ei au facut o (ori eu nu mai am treaba cu apa calda menajera ) ce este de facut..!!!!!! X-(#-o