Buna ziua.In cazul meu,ca si al altor colegi ai mei aflati in aceeasi situatie,avem joburi full-time unde platim toate daravelele catre bugetul de stat.De ceva vreme ne-am gasit al doilea job,cu contract de colaborare pe baza de PFA.Am observat ca pe facturile cu comisioanele de incasat pt munca noastra apare si CAS 5,5%.Intrebarea mea ar fi:este ok sa platim de 2 ori CAS-ul?multumesc
Fiul meu a implinit 18 ani,si este elev in clasa a Xl-a.Din momentul in care a implinit 18 ani,pensia de inretinere nu a mai primit pensia de intretinere.Pt a beneficia din nou de pensia de intretinere,trebuie deschisa actiune in instanta in numele copilului,sau este nevoie si de reprezentant legal avand in vedere ca nu mai este minor>?multumesc
am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu treburi,am uitat de intampinare.De fapt,as vrea sa fac cerere reconventionala,insa procesul e pe 27.Mai pot face ceva,eventual sa solicit un nou termen pt depunerea cererii reconventionale?
as vrea sa infiintez un PFA,insa proprietarul imobilului in care urmeaza sa am sediul social este unchiul meu,care a decedat,nefiind dezbatuta succesiunea.In contractul de comodat se trec ca si comodatari fratii lui,si incazul in care unul dintre frati a decedat se trece copilul lui?
lociunta in care urmeaza sa fie sediul pfa este casa parinteasca a parintilor mei si nu este dezbatuta succesiunea.ma intereseaza pasii care trebuiesc urmati .,precum si documentatia necesara pt infiintarea pfa
Dupa 15 ani de despartire in fapt,timp in care sotul meu a avut diverse relatii de concubinaj,sotul meu intenteaza divort,cerind sa-mi reiau numele dinaintea casatoriei.Intrebarile mele sunt:am dreptul sa-mi pastrez numele fara acordul lui,si dacapot sa nu fiu de acord cu divortul,atata timp cat in principiu nu sunt de acord cu motivul invocat si cu modul de abordare.Multumesc
am de plata exact cat v-am spus,nu mai mult.........aveti impresia ca am de castigat ceva daca spun mai putin????? situatia ramane aceeasi,indiferent daca spun mai mult sau putin,nu?avand in vedere ca mai am de pata 3 ani,sincer ma indoiesc ca ar rezilia contractul
Suma celor 3 rate neachitate
Bunuri proprii(masina,casa,etc)nu am,pt,1000 ron chiar face executare silita???????????????????????????????????????
Hotararea a fost pronuntata in 15.10 2009.Ei sustin ca nu au primit comunicarea hotararii.A trecut mai bine de un an