avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia de intretinere copil peste 18 ani,elev
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia de intretinere copil peste 18 ani,elev

Fiul meu a implinit 18 ani,si este elev in clasa a Xl-a.Din momentul in care a implinit 18 ani,pensia de inretinere nu a mai primit pensia de intretinere.Pt a beneficia din nou de pensia de intretinere,trebuie deschisa actiune in instanta in numele copilului,sau este nevoie si de reprezentant legal avand in vedere ca nu mai este minor>?multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:21, 19 Iunie 2012
Actiunea se promoveaza de catre copilul major in nume personal si in contradictoriu cu tatal sau.
Actiunea are ca obiect- stabilre pensie in favoarea majorului aflat in continuarea studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie alimentara, copil 18 ani?! ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani, iar din casnicie au rezultat doi copii (18 ani, respectiv 12 ani) Fiul meu a implini,t in 2 martie, 18 ani. Este elev ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua, am o nelamurire privind pensia alimentara stabilita pentru fiul meu . Peste 1 luna acesta implineste 18 ani , dar este elev in clasa a XI-a la un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara maya-marya maya-marya Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe care am sa o prezint: In urma unui divort, a ramas un copil in grija mamei, care urmeaza sa primeasca ... (vezi toată discuția)