avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat in cazul in care proprietarul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat in cazul in care proprietarul imobilului in care se infiinteaza sediul pfa e decedat si nu e dezbatuta succesiunea

as vrea sa infiintez un PFA,insa proprietarul imobilului in care urmeaza sa am sediul social este unchiul meu,care a decedat,nefiind dezbatuta succesiunea.In contractul de comodat se trec ca si comodatari fratii lui,si incazul in care unul dintre frati a decedat se trece copilul lui?
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 14:18, 9 Ianuarie 2011
Succesiunea si cert de mostenitori! SUNT UTILE CAUZEI DV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu pfa Andr3y89 Andr3y89 Buna ziua. As dori informatii legate de sediul PFA. Doresc sa imi mut sediul PFA in apartamentul in care locuiesc dar momentan apartamentul e pe numele ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma danabengy danabengy Buna, am o intrebare: eu si sotul meu dorim sa infiintam o firma, dar nu avem sediu social. Avem o casa la tara care a fost a socrilor mei, ambii decedati, ... (vezi toată discuția)
Mostenire/succesiue janiela janiela Buna ziua! Ma intereseaza care este procedura si care sunt costurile pentru succesiunea unui imobil. Proprietarii de drept sunt bunica, mama mea si unchiul ... (vezi toată discuția)