avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire/succesiue
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire/succesiue

Buna ziua! Ma intereseaza care este procedura si care sunt costurile pentru succesiunea unui imobil. Proprietarii de drept sunt bunica, mama mea si unchiul meu, dar in momentul achizitionarii imobilului parintii mei erau casatoriti, numele tatalui meu aparand pe contractul de proprietate si astfel imobilul a devenit bun dobandit in timpul mariajului. Tatal meu a decedat in 2011 si, incercand sa infiintez un pfa cu sediul in acest imobil, mi s-a adus la cunostinta ca trebuie realizata succesiunea, tatal meu fiind decedat si co-proprietar. Multumesc!
Este necesata deschiderea succesiunii dupa tatal dvs.pentru a se partaja cota de proprietate a tatalui dvs. ai carui mostenitori sunt sotia supravietuitoare si descendentii(copiii)defunctului.
Dupa succesiune in contractul de comodat pentru sediul social al PFA vor aparea toti coproprietarii actuali ai imobilului care isi vor da acordul pt .sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa succesorala teodorudaniela teodorudaniela Buna seara! Tatal meu a murit acum 12 ani.Noi suntem 3 frati,iar mama traieste .Nu am facut masa succesorala dupa tata si nici nu stim exact ce bunuri a avut ... (vezi toată discuția)
Diviziune calibra_1984 calibra_1984 se poate face diviziunea sau succesiunea daca unul din proprietari este in viata? precizez ca bunica mea vrea sa lase averea doar unchiului meu.bunica are 2 ... (vezi toată discuția)
Pentru un contract de comodat e deajuns semnatura unui parinte ori e necesara si cea a fratilor? salutare comunitate! doresc sa inchei un contract de comodat ... Claudiu007 Claudiu007 Salutare comunitate! Doresc sa inchei un contract de comodat ca reprezentant al unei firme pe care vreau sa o infiintez cu unul din parinti, fiindca ... (vezi toată discuția)