avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate iulya

Activitate iulya

Răspuns la discuția Aditional sau decizie ?
:oops: ati avut dreptate ...multumesc frumos....Toate cele bune !
Răspuns la discuția Aditional sau decizie ?
Din pacate am verificat ..n-am primit..
Răspuns la discuția Aditional sau decizie ?
Multumesc frumos.. luana2550@yahoo.com .
Buna seara....Am citit ..si eu pe ici pe colo ..dar nu m-am lamurit..in cazul suspendarii CIM -ului pentru concediu ingrijire copil...ce trebuie intocmit decizie..de incetare..adica suspendare sau se face in baza unui act aditional ...unde se trece la ..." se va modifica elementul"...??!
Răspuns la discuția Aditional sau CIM?
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Buna ziua. Va rog frumos daca ma puteti lamuri...cum se procedeaza in cazul unui salariat care se pensioneaza pe caz de boala cu drept de munca? Se inchide cartea de munca sau se poate modifica pe baza unui act aditional durata muncii de la 8 ore la 4 ore si modificarea salariului de baza ?
Si in cazul in care datorita rezultatelor slabe ale firmei se reduce timpul de lucru de la 8 ore la patru ore si salariul aferent , procedeul este identic? Multumesc.
Răspuns la discuția Cod caen asociatie sportiva
Am inteles.Multumesc mult.
Stie cineva daca schimbarea codului caen se face si pentru ong? Si cum?
Răspuns la discuția Decl.390
Multumesc frumos pentru raspuns. Sunt curioasa daca mai sunt si alte pareri...Asta pentru-ca intreband la administratia financiara daca in cazul cumpararii unei piese de schimb pentru un autovehicul (in tranzit) aflat pe teritoriul tarii respective trebuie declarata in 390 mi s-a spus ca avand in vedere ca nu este o achizitie in care sa fie evidentiat si transportul nu este cazul.De aceea ..poate mai sunt si alte pareri...cazuri...
Discuție Decl.390
Buna ziua! Intrebarea mea este,daca in decl.390 se trec toate achizitiile din UE , indiferent de sume- in sensul daca nu cumva exista un prag ( exemplu :peste 500 E),sau exista situatii in care nu se trec toate achizitiile, exemplu- piesele de schimb achizitionate pentru autoturismele proprii.Multumesc anticipat celor care vor avea amabilitatea de a raspunde.