Deci ,daca mergem 2 - 3 persoane la Sanipid....avem sansa de reusita....chiar si cu amenda
....Mi-a zis cineva ca nici asa nu se poate rezolva....ca Sanipidul nu se amesteca....doar atentioneaza....dar daca da amenda poate se rezolva ceva...
Inainte de a merge o sa-mi atentionez vecinii si poate se rezolva amiabil....
Multumesc mult....
Nu avem asociatie ,nici nu vrem sa facem dar as dori sa stiu,daca ma poate ajuta cineva....cum pot reusi sa oblig locatarii sa dam banii pt subsol....care este un focar de infectii...sobolanii se plimba ca pe bulevard si cei mai multi vecini sunt inconstienti....
Trebuie sa existe o modalitate....toate coturile sunt scoase si WC-rile se scurg direct in subsol....
Nu vreau solutie pt
dare in judecata...ar dura prea mult....ci unde pot apela pt ca sa fim toti obligati in a face curatirea subsolului....
Ne costa 300 de apartament....asta insemnand schimbarea conductelor din 1967...curatirea de mizerie....dezinfectie...deratizare...si absolut totul...vopsirea peretilor cu var...totul
Unde trebuie apelat in cazul in care apari la fisc ca angajat timp de 2 ani si tu n-ai lucrat...n-ai primit bani...n-ai semnat nici un stat de plata ...poate din inconstienta a semnat un contract ...a lucrat o luna si apoi li s-a spus ca nu mai pot fi angajati...n-au acasa nici un contract si nici n-au mai fost chemati dar apar ca angajati....ce se poate face....unde sa mearga sa dovedeasca...sunt oameni saraci n-au nici casa si traiesc din ajutorul social...pe care acum trebuie sa-l dea inapoi ca apare ca a avut venit in 2012 si 2013....ceea ce e fals...nu-si permit nici avocat nimic...au doar trei fetite mici...se poate face ceva?...sau daca esti sarac platesti ca nu prea ai scoala...
Mama a vrut intotdeauna fetele dar le-a pierdut din cauza ca nu munceste in tara si tatal n-a fost de acord sa le lase cu ea in Spania , nici macar la bunicii materni si cand a castigat fetele, nu era legitim cu tipa cu care traia atunci iar acum e casatorit cu o tipa tanara . L-ar da in judecata dar nu poate sa vina cand vrea ,ca pierde locul de munca.Il poate da in judecata si sa o reprezinte un avocat in lipsa ei?
Fetele au 16 ani si 12 ani,cea mica. Sunt o verisoara si vreau sa o ajut pe mama sa stie ce trebuie sa faca. Acum important este scoala si a mica nu mai vrea sa mearga decat acolo unde e sora ei si mama e ingrijorata sa nu piarda anul. Poate sa se mute la alta scoala?
Mama e plecata sa munceasca pt fete , tatall le-a castigat dar cea mare a fugit la bunica materna acum multi ani si acolo a ramas. Cea mica nu a putut, ii era prea frica de tata.Tatal s-a recasatorit si are alt copil.Mama vitrega are si ea o fata dar cea asuprita e fata sotului. E un fel de slujnica pt ei si intre timp a crescut . A fugit si ea la bunica langa sora ei cea mare si vrea sa ramana impreuna sa mearga amandoua la aceeasi soala sa nu mai fie despartite . Ce se poate face? A spus ca daca o forteaza sa se intoarca va fugi din nou si din nou...Tatal e un om dur si mama a luat multa bataie pana a avut curajul sa-l lase. Vrea fetele doar ca sa se razbune pe mama dar nu se poate dovedi...
Am cumparat de la [EDITAT - un supermatket] un MINITOCATOR. Mi l-au schimbat de trei ori din cauza calitatii proaste, chiar mi-au dat acum in loc unul de mai proasta calitate, pt ca lotul din care am cumparat au fost prea multe probleme si le-au scos , dar nu vor sa-mi prelungeasca garantia pt ca nu a fost reparat ci schimbat. Mi-au spus ca ei nu pot prelungi garantia. Ce pot face in asemenea caz?