avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... despre garantia unui produs cumparat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

despre garantia unui produs cumparat

Am cumparat de la [EDITAT - un supermatket] un MINITOCATOR. Mi l-au schimbat de trei ori din cauza calitatii proaste, chiar mi-au dat acum in loc unul de mai proasta calitate, pt ca lotul din care am cumparat au fost prea multe probleme si le-au scos , dar nu vor sa-mi prelungeasca garantia pt ca nu a fost reparat ci schimbat. Mi-au spus ca ei nu pot prelungi garantia. Ce pot face in asemenea caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:38, 23 Octombrie 2011
In opinia mea, nici nu ar fi corect sa va prelungeasca garantia, aceea este a altui produs - ar insemna ca practic pierdeti din perioada de garantie a noului produs.

Trebuie sa primiti alta garantie pentru noul produs, care sa inceapa cu data cand vi l-au dat.

In caz ca mai urmariti subiectul, cititi va rog si articolul acesta:

www.avocatnet.ro/content/art...

Veti afla mai multe despre drepturile dvs. in calitate de client.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea banilor pentru un produs in garantie adi21 adi21 Buna ziua, Am achizitionat o sura de calculator acum cateva luni. Aceasta sursa s-a defectat in garantie, drept urmare a fost inlocuita. Sursa inlocuita ... (vezi toată discuția)
Legea privind protectia consumatorului utilizator-1 utilizator-1 buna ziua, am cumparat un produs de incaltaminte care dupa numai o zi de folosire a prezentat deteriorari pe talpa, produsul se doreste de calitate, pretul ... (vezi toată discuția)
Refuz garantie motiv ciudat inventat daniel_bucuresti daniel_bucuresti Am cumparat online de pe emag.ro o multifunctionala laser. Produsul s-a stricat in perioada de garantie. Emag.ro refuza sa repare imprimanta pe motiv ca ... (vezi toată discuția)