avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate razvan3885

Activitate razvan3885

Discuție Accident mortal
Buna ziua! Ma numesc Preda Razvan am si eu o nelamurire daca puteti sa ma ajutati; Soacra mea a decedat in accidentul din ungaria din data de 23 iun 2012, se afla in microbuzul ce a lovit din spate un tir in apropiere de Gyor. Din surse am aflat ca soferul era si patron si sofer el fiind ranit grav in spital neavand nici un fel de asigurare pe persoane sau altceva. Noi ce putem face mai departe cine ne elibereaza si noua ceva acte cu privire la acest accident si cine a fost raspunzator de accident. Va multumesc anticipat si va rog frumos sa ne ajutati!
Răspuns la discuția Este normal?
nu imi permite programu si la telefon nu stiu ce raspunsuri pot sa imi dea
Discuție Este normal?
Mi s-a făcut contract de munca după 2 luni de lucru ca gestionar la un magazin! La gestiunea mea mai au acces prin calculator și gestionarul depozitului care poate sa îmi opereze în stoc și la preturi! Am făcut inventar de predare primire înainte cu 2 luni de cînd mi sa făcut contractul de munca. Îmi e frica ca la următorul inventar sa ma scoată cu minus! Ce ma sfătuiți sa fac în cazul în care ma scot cu minus? Pana acum am primit banii în mana de la patron fără sa vad un stat de plata și sa semnez ceva. Nici copie după contract nu mi-au dat. Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Probleme cu angajatorul
Nu am semnat asa ceva!
Răspuns la discuția Probleme cu angajatorul
Il dau in judecata ca nu mi-a platit salariu ,, nu am semnat nimic'', ca nu vrea sa imi dea concediu legal si cu nr de ore lucrate.
Răspuns la discuția Probleme cu angajatorul
La cate ascunzișuri sunt în firma asta ar fi mai bine sa îmi iau un avocat sa il dau in judecata pe patron? Ce credeți am șanse de castig?
Răspuns la discuția Probleme cu angajatorul
Daca refuz sa ma prezint la inventar ce se intampla?
Răspuns la discuția Probleme cu angajatorul
si daca ma trezesc ca vrea sa imi impute lipsuri in gestiune? e corect
Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator fara comisie de inventariere nimic'' dupa circa 2 luni mi-au facut si contract de munca si apoi mi-au reglat si stocul in calculator, acest reglaj a fost facut de catre alt gestionar care are acces total la gestiunea mea, poate sa imi intre in gestiune sa imi modifice stoc pret etc. Salariul il primesc in mana fara sa semnez ceva ca am primit acesti bani. Eu nu vreau sa raspund la eventuale lipsuri in gestiune facute de altii fara sa stiu! Mentionez ca lucrez si 260 de ore pe saptamana fara nimic in plus la salar sau zile libere. Va rog sa imi spuneti cum pot sa plec din aceasta firma fara sa am probleme cu agajatorul! Va multumesc!
Sunt angajat la o firma ca gestionar si mi sa facut un inventar inainte de semnarea contractului de munca! Daca o sa fie lipsuri in gestiune acestea se pot imputa mie daca eu nu eram angajat al firmei la data aceia? Mentionez ca inventarul sa facut de o singura persoana care mi-a predat mie stocul si cu 2 luni inainte sa mi se faca contract!