avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inventar inainte de semnarea contractului de munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inventar inainte de semnarea contractului de munca!

Sunt angajat la o firma ca gestionar si mi sa facut un inventar inainte de semnarea contractului de munca! Daca o sa fie lipsuri in gestiune acestea se pot imputa mie daca eu nu eram angajat al firmei la data aceia? Mentionez ca inventarul sa facut de o singura persoana care mi-a predat mie stocul si cu 2 luni inainte sa mi se faca contract!
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
razvan3885, utilizator
Cel mai recent răspuns: razvan3885 , utilizator 09:27, 1 Octombrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu angajatorul razvan3885 razvan3885 Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator ... (vezi toată discuția)
Imputare lipsuri gestiune user_001 user_001 Povestea mea incepe in felul urmator. Am lucrat la o firma de unde am fost disponibilizat in vara anului trecut in baza restructurarilor interne (punctul ... (vezi toată discuția)
Juridic gabi3kyu gabi3kyu buna ziua .. in urma cu ceva timp mi-am angajat 4 oameni pentru munca unui depozit dupa cum urmeaza: 1 lucrator, 1 gestionar , 1 agent de vanzari si 1 operator ... (vezi toată discuția)