avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate whitepigeon18

Activitate whitepigeon18

Am inteles. Va multumesc frumos !
Carmen Petrescu a scris:

Buna ziua,
Fara o dovada a instrainarii masinii, nu puteti sa o ”scadeti” de la primarie.

Bună seara, am o întrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns/sfat...
Am vândut o masina (masina căreia i se stricase motorul cu ceva timp înainte să o pun la vanzare si i l.am inlocuit cu un altul din aceeași gama/putere doar ca noua serie de motor nu am trecut.o nicăieri... (nici nu stiu exact daca trebuia sa o trec undeva sau nu, părerile au cam fost împărțite ale mecanicilor pe care i.am întrebat.. )) si de aceea masina după vanzare a ramas tot pe numele meu in acte si la primarie, deci prin urmare nici contract de vanzare cumpărare nu am făcut. Tipului caruia i.am vandut.o a dat.o mai departe (am aflat asta acum 2 zile)... si acum vine intrebarea : ce pot sa fac sa nu am eu probleme in caz de accident sau nerespectarea legală din partea ăluia sau sa o scad cumva macar de la primărie de pe numele meu... (asta daca dau de noul ,,proprietar"...). Va multumesc !
Răspuns la discuția munca la negru
Multumesc mult pentru timpul acordat. O zi frumoasa va doresc tuturor
Discuție munca la negru
Buna seara ! Am o intrebare, daca ma puteti ajuta. Ce as putea face in cazul in care lucrez la negru, vreau sa plec de la acel loc de munca, dar nu mi-am primit inca toti banii si nu stiu daca o sa ma plateasca pana in ultima zi de lucru? La ce metoda sau la cine as putea apela pentru a-mi recupera banii care mi se cuvin pentru munca prestata? Multumesc !
Răspuns la discuția furt de curent electric
Ok. Multumesc frumos pentru timpul acordat. Toata stima
Răspuns la discuția furt de curent electric
Da, am inteles, nu vreau sa o fac din razbunare, din contra, chestia cu ANONIM este pentru ca sunt printre singurele persoane care au cunostinta de cauza si nu vreau sa creez discutii neplacute, iar partea cu mersul la politie, aici in zona parca ar fii toti mana in mana, faci azi o plangere, iar maine daca mergi sa intrebi de ea (de plangere) nimeni nu stie nimic si nu face nimic, de aceea am intrebat ptr ca nu stiam sigur daca se poate face si la politie. Sunt cetatean ca toti ceilalti, si eu platesc taxe si impozite, si pentru asta nu trebuie sa fur ca sa ma "lafai" in caldura, fiecare ar trebui sa se intinda cat ii este plapuma. Multumesc !
Cunosc pe cineva care fura curent, cum as putea face o reclamatie ANONIMA, unde? ptr ca am fost aici in zona la un sediu si am facut o sesizare dar pana acum nu s-a miscat nimic, as vrea sa vina cineva din afara localitatii care sa controleze dar pe site-ul firmei pot face o reclamatie doar daca imi spun datele, si eu vreau anonima. As putea merge la politie ptr aceasta reclamatie si sa fie si anonima ? Multumesc !
Răspuns la discuția incredintarea minorului
multumesc mult
buna ziua, am 29 de ani, am fost casatorit, casatorie din urma cariea a rezultat un copil, care are in momentul actual 3 ani si 2 luni. am divortat, iar in urma divortului custodia minorului a fost acordata mamei copilului impreuna cu o pensie alimentara lunara in valoare de 200 lei. acum as vrea sa il i-au eu in custodie minorul ptr ca acum imi pot permite sa il intretin. ce sanse sunt ca procesul sa fie in favoarea mea, cam cat ar dura procedura si cam cat ar costa ? multumesc frumos !