avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii munca la negru
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

munca la negru

Buna seara ! Am o intrebare, daca ma puteti ajuta. Ce as putea face in cazul in care lucrez la negru, vreau sa plec de la acel loc de munca, dar nu mi-am primit inca toti banii si nu stiu daca o sa ma plateasca pana in ultima zi de lucru? La ce metoda sau la cine as putea apela pentru a-mi recupera banii care mi se cuvin pentru munca prestata? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: whitepigeon18 , utilizator 20:49, 23 Iunie 2011
Puteti sesiza ITM-ul si/sau instanta de judecata pentru recuperarea drepturilor salariale restante.
Munca la negru este sanctionata cu amenda de catre ITM , atat pentru angajator , cat si pentru angajat.
Multumesc mult pentru timpul acordat. O zi frumoasa va doresc tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata drepturilor salariale maflucky maflucky Am fost angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma de constructii,pana pe data de 23.12.2014.Pe perioada 1 Octombrie -23 Decembrie 2014 ... (vezi toată discuția)
Recuperare comisioane restante. laur_ufo laur_ufo Buna ziua! lucrez la o societate in domeniul vanzarilor.Nu am primit bonusurile din vanzari de mai multe luni.Am primit doar salariu stipulat in contract. Ce ... (vezi toată discuția)
In cazul demisiei cu art 81 lit 7, mai pot sa imi recuperez banii? sclippi sclippi Buna ziua, In cazul demisiei cu art 81, lit 7, mai pot apoi sa fac sesizare la itm ca nu mi-am incasat salariile restante? Daca demisionez cu art 81, ... (vezi toată discuția)