avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate Diana Camelia Diaconu

Activitate Diana Camelia Diaconu

Răspuns la discuția RADIERE AUTO
Este foarte simplu si complicat in acelasi timp. Simplu, pentru ca trebuie date declaratii pe proprie raspundere ale administratorilor societatii, care pot fi legalizate la notar sau certificate de avocat, ca autoturismele nu mai exista fizic. Complicat, pentru ca acest trebuie sa fie evidentiate si in actele contabile ale societatii si procesele verbale aferente. Adica aveti de lucru. Cu acest dosar, se depune o cerere catre finante, si radierea va opera de la data cererii respective. Important sa aveti toate taxele achitate la zi.
Puteti sa achizionati fara grija garsoniera surorii dvs. Trebuie mai intai sa discutati cu banca dvs. si apoi cu cea a surorii, care detine rangul 1 de ipoateca. Este necesar sa primiti in scris acordul bancii care are inscrisa ipoteca, apoi sa-l prezentati bancii cu care doriti sa contractati.
Sa fie ratele achitate la zi si asigurarea. Mergeti la notar si incheiati antecontractul ( de regula este un notar agreeat de banca respectiva, pe care sigur vi-l vor indica ei). Mai aveti de completat formulare, destul de multe, atat la notar, cat si la banca.De restul formalitatilor se vor ocupa cele doua banci, in ceea ce priveste inscrierea, respectiv radierea rangurilor; e posibil sa faceti si dvs drumuri la cartea funciara.
Banca dvs. va elibera un ordin de plata conditionat catre banca cu rang prioritar, astfel incat sa fie sigura ca suma cu care va crediteaza acopera in intregime creditul surorii, alltfel trebuie sa mai depuneti dvs.,prin sora dvs., diferenta de bani. Este o procedura sigura, urmata de aproape toate bancile.
Curaj,
si mult succes
Daca ati primit sau veti primi( nu sunteti foarte clara) o citatie care nu poarta numele dumneavoastra, bineinteles ca nu aveti niciun motiv sa va prezentati in instanta.
Dar daca este o plangere penala, sigur va veni un agent personal la dvs. acasa si mai mult ca sigur va avea o citatie cu numele corect, pentru ca atunci cand se depune o plangere la politie, mai intai va este verificata identitatea. Oricum, este bine sa va asigurati ca martorii pe care ii veti indica in apararea dvs. vor vrea sa si declare adevarul in favoarea dvs.
Răspuns la discuția Procura avocat
Daca aveti deja un proces de partaj pe rol, trebuie sa indicati numarul de dosar si instanta in fata careia va reprezinta, cat si intinderea mandatului sau; daca nu, trebuie sa -l imputerniciti sa depuna actiunea ce are ca obiect partajul bunurilor comune, sa va reprezinte in instanta si in fata altor organe .... etc, si sa semneze in numele dvs. tranzactia cu privire la aceaste bunuri (indicand bunurile) si cota asupra careia intelegeti sa faca tranzactia; adica daca considerati ca vi se cuvine jumatate dintr-un bun, atunci cota care va revine si asupra careia intelegeti sa tranzactionati este de 50% sau, daca nu aveti siguranta, intre 30 si 40% , de exemplu.mentionez ca acesta este un doar un exemplu, deoarece nu cunosc situatia de fapt.
Sau, in conditiile in care nu stiti cat este posibil sa va revina in finalul acestui proces, il mandatati sa va reprezinte interesele si nu sa semneze si tranzactia in numele dvs. urmand ca dupa ce luati la cunostinta de continutul eventualei expertize sau de inscrisurile depuse in dosar, sa-l mandatati expres sa tranzactioneze asupra bunurilor si in cota indicata de dvs., stabilind astfel, dumneavoasta, in mod expres, limitele mandatului.
Ca masura suplimentara, stabiliti prin contractul de asistenta juridica obligatia acestuia de a va transmite toate incheierile de sedinta pentru a fi la curent cu tot ce se petrece la fiecare termen de judecata, avand posibilitatea sa trimiteti prin fax orice cerere (asta daca stiti ce sa cereti). Programul oferit de Ministerul Justiei nu este suficient pentru a afla detaliile legate de discutiile purtate in sala de sedinta.
Succes