avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate ciucur

Activitate ciucur

Buna ziua! Detin un modul comercial cumparat ,pe persoana fizica, amplasat pe terenul primariei. Pt teren a fost facut contract intre primarie si srl.ul meu valabil pana in 2022.Acum primaria vrea sa rezilieze contractul de inchiriere cu firma (srl). Eu ca persoana fizica si propietarul acelui modul (Pe terenul primariei) pot fi notificat sa demolez constructia chiar daca am act notarial de propietate?
fotovoltaice/eoliene
Buna Ziua! Sunt in concediu crestere copil ,de curand am primit o oferta la o clinica medicala cu "2 ore" pe zi Salariu insignifiant,ma interesa postu doar pentru a mentine pregatirea profesionala. Crede.ti ca.mi fa afecta Concediul daca muncesc 2 ore zilnic?
VAI DE VOI,daca 'omu'isi face treaba bine 3x1 si voi il aruncati la gunoi.luati o firma platiti mai putin si primiti copy/paste (la acte) luna de luna,Apropo daca va ciordeste banii,de cine trage.ti???
Răspuns la discuția Executare silita ANAF
da.ti si pe faceboock va rog,te chinui ani de zile sa tii o firma cu datorii "0" in jumatate de ora 2 functionari ai statului te amendeaza,te scoate dator si iti mai pune si sechestru asigurator.Daca firma dv.stra avea calitatea de tert proprit imediat se gasea un Executor sa execute proprirea,si mai cerea instantei si amendarea firmei ,Asta.i ROMANIA MAFIOTILOR tii se toarna laturi in cap de catre toti functionarii statului (capuse) ....mult succes in recuperarea banilor!!!!
Buna ziua!Am cumparat un apartament de 78mp la casa (nationalizata).ulterior am desoperit ca avem beci (hruba) dedesubtul casei.pe acte nu avem trecut decat apartamentul de 78mp (fara teren ,acesta apartine primariei).
1.merge facut ceva pentru a obtine si hruba?
Răspuns la discuția Calcularea pretului unui produs.
pret achizitie e cu tva ?
si a castigat cineva?
Răspuns la discuția Inmatriculare autoturism
trebuia sa o radieze el de la fisc ,si sa o inregistrati pe numele dv-stra (doar la fisc ) cu actul de vanzare-cumparare (valabil 30 zile)
pe langa sertarul de bani,multe acte (justificari legale) pt banii in plus