buna ziua,
am de plata fransiza la masina firmei(este in leasing operational) la care sunt angajat.
procesul verbal de primire in folosinta a masinii este extrem de abuziv si de aceea am fost nevoit sa fiu de acord cu oprirea pe salariu a fransizei.
exista vreo cale de atac in instanta privind acest abuz sau faptul este consumat si sunt bun de plata si acum si pe viitor.
multumesc
Buna ziua
am o datorie la o societate de salubritate de 42lei din 2009
m-am trezit in 2012 ca sunt dat in judecata de 2 ori ,odata de aceasta societate si a doua oara de catre administratorul judiciar
nu m-am prezentat la nici un termen si m-am trezit cu doua sentinte
prima in 15.03.13 in favoarea admin.judiciar ,de plata a sumei de 42 lei,iar a doua 08.05.13 in favoarea societatii, de plata a 42lei +penalitati19.85lei
intrebarea mea este daca este posibil ca pentru aceeasi datorie sa se pronunte doua sentinte diferite?
va multumesc
Solutie: Admite in parte cererea. Obliga debitorul sa plateasca creditoarei suma de 42 lei reprezentand contravaloarea serviciilor prestate debitorului conform facturilor fiscale emise in perioada noiembrie 2009-februarie 2010 in termen de 10 de zile de la data comunicarii prezentei hotarari. Respinge cererea privind acordarea penalitatilor. Cu drept de cerere in anulare pentru debitoare in termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi
Acesta este raspunsul publicat de judecatorie pe site-ul lor. Este ok?
Ce reprezinta aceasta cerere in anulare si cum trebuie procedat?
Va multumesc
buna ziua
am fost dat in judecata pentru neplata unor facturi de servicii(gunoi)emise in 2009-2010 in valoare de 42 ron la care mi-au adaugat penalitati de 35 ron.
facturile respective nu au ajuns la mine si nici nu sunt semnate de mine sau o alta persoana din familia mea.
nu am primit nici o somatie de plata in acest timp,decat am fost chemat in instanta la aceasta data
ce sansa credeti ca are prestatorul in aceste conditii?
poate sa aiba castig de cauza fiind protejat de o lege anume?
va multumesc
buna ziua
cat de greu este pentru un angajator sa desfaca contractul de munca pentru "necorespunzator pe post" in conditiile in care sunt angajat pe acel post de 2ani ,fara nici o abatere sau advertisment si cu o evaluare anuala de ~80%?
daca se intampla acest lucru din motive subiective, credeti ca am vreo sansa in instanta?;cel putin pentru salariile compensatorii sau alte ajutoare.
va multumesc
mi-a fost suspendat permisul pentru alcool 0.39(contraventie) 90 zile si am depus o contestatie la tribunal ,de unde mi s-a eliberat un certificat de grefa.Intrebarea este daca pot circula in baza acestui certificat si ce se intampla daca sentinta in acest proces care va fi in 30.03.11 va fi una defavorabila mie,tinand cont ca sunt mai multe zile decit suspendarea intre data procesului si termenul de suspendare. Sunt cumva si alte variante mai bune??/
Va multumesc anticipat