avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate crissta38

Activitate crissta38

Discuție divort
Pentru a cita o parte cu domiciliul necunoscut,in ce ziar se poate publica anuntul?
Discuție divort
Am inaintat cererea de divort dar paratul nu este in tara ci lucreaza fara forme legale in strainatate.La prima infatisare procesul s-a aminat si mi s-a spus ca imi trebuie o dovada scrisa de la parat cum ca a luat la cunostinta de acest proces?Eu i-am comunicat verbal dar mi-a spus ca nu imi va trimite nimic.Precizez ca in urma casatoriei nu au rezultat copii si nu am realizat bunuri in comun.Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția divort
Ultimul domiciliu al paritului a fost si inca mai figureaza in buletinul de identitate,la parintii mei si am cerut instantei sa il citeze la parintii lui,dar instanta nu a fost de acord cu acest lucru.Posibilii martori ai agresiunilor fizice si verbale se afla de asemenea in strainatate.
Răspuns la discuția Pensie alimentara minor
Am facut plingere penala si s-a dispus NUP pe motiv ca,nu are posibilitatea de a plati pensia alimentara si nu ca ar fi rea vointa.Mentionez ca acum 13 ani a fost condamnat la 6 luni de inchisoare pentru neplata pensiei alimentare.
Cum pot sa il oblig pe fostul sot sa plateasca pensia alimentara stabilita prin lege,tinind cont ca el nu lucreaza?Precizez ca nu a mai platit pensia alimentara de 11 ani.Va multumesc.
Discuție divort
Am inaintat cererea de divort,dar paratul nu este in tara ci lucreaza fara forme legale in strainatate.La prima infatisare ,procesul s-a amanat si mi s-a spus ca imi trebuie o dovada scrisa de la parat cum ca a luat la cunostinta de acest proces.Cum ar trebui sa procedez,deoarece paratul nu vrea sa imi trimita acest document?Precizez ca in urma casatoriei nu au rezultat copii si nu am relizat bunuri in comun.Va multumesc.