avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Activitate virgula

Activitate virgula

e adevarat ca s ar da niste bani ptr cei ce au muncit si au avut grupa 2 de munca
ce cum cand si unde? daca stie cineva
Discuție carte de munca
cat dureaza sa inchei o carte de munca ?
vreau sa mi recuperez cartea de munca de la o societate raspunsuri :nu a inchis contabila, iar ultimul e la scanat e oare posibil precizez ca sunt gravida si nu mai vreau sa se joace cu mine
Discuție carte de munca
sunt firma am un angajat si nu iam introdus cartea de munca decat de o luna doua cum pot proceda sa i introduc cartea de munca de cateva luni din urma ce trebuie sa faca contabila ca sa fie bine cartea de munca a angajatului
as vrea sa stiu cat timp dureaza sa iti faci un pfa ? cam cat costa deschiderea acestuia ? se poate ocupa altcineva sa ti l infiinteze?
Răspuns la discuția drepturi
multumesc tuturor ! cred ca asta situatia
Discuție drepturi
firma la care lucrez se inchide in urma unui anunt ca sunt insarcinata si binenteles pe motivul adevarat ca nu mai merg vanz de inteles pot face ceva am vre un drept sau nimic nu apara femeile insarcinate nu am cartea de munca operata la ei decat de 3 luni
cat sunt darile la un salariu minim pe economie ,daca as dori sa imi platesc la o firma pana la nastere ptr a beneficia de indemnizatie cc
multumesc ptr sfat atat dvs cat si celorlalti care m-au ajutat
pot plati la casa de pensii contract de asigurare socila ptr a beneficia de indemnizatie crestere copil 2 ani