avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate criogenius

Activitate criogenius

Am si eu o nelamurire.....
CEI care lucreaza in regimul second hand au de platit Tva dor pe diferenta dintre pretul de achizitie si cel de vanzare.
Prin urmare cum folosesti casa de marcat pentru aceasta imi ia TVa 24% pe suma marcata. Cei de la Reprezentanta sau uitat cam lung la mine cand le-am spus ca eu platesc Tva dar nu pe TOATA SUMA INCASATA.
Răspuns la discuția Clauza de fidelitate
Am citit de curand cum ca clauzata de condifentialitate urma sa fie impozitata cu 16% doar fara a se mai plati Cas si alte cele........ este adevarat? sau era doar o propunere care a ramas in vant?
Răspuns la discuția pontaj + salariu
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
Daca am contract de lucru de opt ore pe zi dar din diferite motive pe o anumita perioada de timp am nevoie din cand in cand sa lucrez doar 4-5 ore pe zi( completant o foaie de invoire, concediu sau ce este cazul) nu este posibil sa fiu pontat pe ore pe orele lucrate?
De la contabilitate zicea cineva ca nu este posibil sa ajung la sfarsit de luna sa am lucrat 10 zile si 5 ore spre exemplu ca trebuie sa fie zile intregi, ceea ce mi se pare o aberatie
Răspuns la discuția Clauza de fidelitate
Cam asa banuiam si eu ! Multumesc de raspuns!
IN conformitate cu noile modificari ale codului fiscal, plata conform unui act aditional la CIM ce preede o clauza de fidelitate este de natura salariala? Cum se impoziteaza?