avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Clauza de fidelitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Clauza de fidelitate

IN conformitate cu noile modificari ale codului fiscal, plata conform unui act aditional la CIM ce preede o clauza de fidelitate este de natura salariala? Cum se impoziteaza?
Cel mai recent răspuns: criogenius , utilizator 10:35, 7 Ianuarie 2012
Este venit de natura salariala si se impoziteaza ca atare.

Succes!
Cam asa banuiam si eu ! Multumesc de raspuns!
Am citit de curand cum ca clauzata de condifentialitate urma sa fie impozitata cu 16% doar fara a se mai plati Cas si alte cele........ este adevarat? sau era doar o propunere care a ramas in vant?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2012
criogenius, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta Nelia2583 Nelia2583 Va rog sa ma ajutati intr-o problema. La angajare, am semnat un Act aditional la contractul individual de munca \\\" Clauza de fidelitate - parte integranta ... (vezi toată discuția)
Impozitare venituri persoane cu handicap utiliyator utiliyator Buna ziua Va rog , se impoziteaza salariile persoanelor cu handicap? In evenimentulzilei din 26 feb 2010 a aparut acest articol ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate kerekesmargo kerekesmargo sporul de fidelitate se poate taia fara acordul angajatiilor , ce se intampla daca angajatii nu semneaza actul aditional in acest sens ?? (vezi toată discuția)