avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate soricelul

Activitate soricelul

Discuție paternitate
daca a avut loc divortul,iar dintre cei trei minori doi mi-au fost mie incredintati mie si cel de-al treilea fostei sotii in cazul in care am dubii in ce priveste paternitatea celui de al treilea care se afla la fosta sotie ,pot cere stabilirea paternitatii fara a contesta paternitatea eu vrind doar sa stiu daca este al meu si nimic mai mult?
revin cu o intrebare la care nu am primit raspuns:am doi minori care mi -au fost incredintatidupa divort ,fosta sotie are drept de vizita si sa i ia la ea o luna pe an in vacanta de vara si o saptamina in vacanta de craciun,hotarirea a devenit definitiva si irevocabila prin neapelare.daca scot cei doi minori din tara si ne stabilim in spania unde eu muncesc aminteles ca trebuie sa anunt schimbarea domiciliului cum fac asta ca sa nu am probleme ulterior(cum ca nu a fost instiintata fosta sotie)??ca sa ne stabilim in spania e suficient padronamentul meu si a celor doi minori,tinind cont ca locuim intr o casa xare nu e inchiriata ci e a patronilor unde stau gratis??va multumesc anticipat!
cam cit ar costa cheltuielile cu un avocat (onorariu acte)aproximativ ca sa ma reprezinte in tr un divortin orasul arad sau daca as putea sa l mut in craiova(tinind cont ca in craiova s-a consumat casatoria eu lucrez in strainatate iar buletinul il am pe adresa unde am convietuit cu sotia ?
daca vreau sa ma reprezinte un avocat in romania la procesul de divort cum fac fara sa ma duc in tara trebuie neaparat sa fac imputernicire la notariat sau e autentificata de notar???
sunt in strainatate la munca iar sotia a plecat de aici fiind gravida si nu mi a spus iar in tara a inaintat actiune de divort in care cere si cei trei copii.specific ca doi sunt la mine iar ce l de al treilea pe care l-a nascut la intoarcerea din tara este la ea.am avut in fatisare pe 5 octombrie la care eu nu m-am prezentatdoar am trimis intimpinarea,in care cer si mutarea procesului in orasul meu natal unde am si locuit si unde eu inca domiciliez(pe buletin).pe internet apare sedinta aminata pt ,,studiere inscrisuri comunicate in sedinta''.trebuie sa mai spun ca eu cer cei doi copii care sunt deja la minesi acre locuiesc la parintii mei unde am si stat impreuna in timpul casatoriei.cam care ar fii pericolul daca nu m-am prezentat???dar daca nu ma prezint nici la urmatoarea??